Bookinga maja nieaktualnego, ze strony jest przekierowanie/ramka do https://engine8024.idobooking.com/ i najtaniej wychodzi Twin Cinema (jest też aktualny kalendarz dostępności w DOSTĘPNOŚĆ)
A jaką ilość akceptują..? Bo np. moja banda liczy 5 szt., plus 1 szt. kotaNo i akceptują zwierzęta bez durnej opłaty w stylu 50 zł / dzień od zwierzaka co dla mnie ma znaczenie bo jeżdze z czworonogami
Pojechałbyś z taką bandą w samochodzie w okolice Słupska?A jaką ilość akceptują..? Bo np. moja banda liczy 5 szt., plus 1 szt. kota
Pozdrawiam
Specjalnie kiedyś w takim właśnie celu kupiłem swoją pierwszą V-klasę, potem drugą, a potem Viano. Po wypięciu środkowego rzędu (bo tylnego nie wpiąłem od zakupu) jest 2,5x1,2x1,2m powierzchni.. banda się mieści 🤣Pojechałbyś z taką bandą w samochodzie w okolice Słupska?
a od tego nie jest Plugshare? Tutaj za chwilę to wszystko zginie, nie mówiąc o tym jak to przeszukiwać, nie łatwiej po prostu dodać obiekt na mapie?Zgodnie z pomysłem kolegi Gandalfa zakładam wątek - pomysł jest godny realizacji.
Proszę o wpisywanie hoteli, które odostępniają ładowarki, albo chociaż gniazda (zarówno siłowe jaki i 230v).
Mnie np. bardzo interesują wszelkie tego typu obiekty nad morzem - szykuje mi się kilka pobytów z najbliższym czasie, zanim domku letniskowego nie skończę.
Fajnie byłoby gdyby podawać też szacunkową cenę pokoju 2 osobowego, oraz ładowania.
UWAGA !!!!
Oferty typu "2,5 zł/1 kWh z gniazdka 230v" albo "100 zł za ładowanie 230v" chyba można sobie darować, skoro taniej i szybciej można naładować się na publicznych stacjach.
A takie też już widziałem po odpytaniu oferentów na booking.com.
Ja dla mnie to ściemy, a nie realne oferty na ładowarki.