Hotele ze stacjami ładowania - lista

Cav

Pionier e-mobilności
Wychodzi 500 zł, czyli nadal dość drogo.
Ale przynajmniej naprawdę ładnie to wygląda.
Wydaje mi się że już gdzieś to widziałem w tv - może w programie Tu jest pięknie?
Ta siatka koło antresoli mi w pamięci utkwiła...

solik

Pionier e-mobilności
Tak, u Doroty było :) w każdym razie w TV nic nie zostało przekoloryzowane a ilość atrakcji na miejscu jest spora i odpada konieczność wydawania tej kasy "na zewnątrz"

No i akceptują zwierzęta bez durnej opłaty w stylu 50 zł / dzień od zwierzaka co dla mnie ma znaczenie bo jeżdze z czworonogami

Last edited:

JareG

Pionier e-mobilności
No i akceptują zwierzęta bez durnej opłaty w stylu 50 zł / dzień od zwierzaka co dla mnie ma znaczenie bo jeżdze z czworonogami
A jaką ilość akceptują..? Bo np. moja banda liczy 5 szt., plus 1 szt. kota :D

Pozdrawiam

JareG

Pionier e-mobilności
Pojechałbyś z taką bandą w samochodzie w okolice Słupska?
Specjalnie kiedyś w takim właśnie celu kupiłem swoją pierwszą V-klasę, potem drugą, a potem Viano. Po wypięciu środkowego rzędu (bo tylnego nie wpiąłem od zakupu) jest 2,5x1,2x1,2m powierzchni.. banda się mieści 🤣
A propos: niedawno użyczyłem Viano znajomemu, wiózł spod Gdańska pod Szczecin panią z Ukrainy, plus córka, plus 5 samoyedów.. no i on z żoną. Zmieścili się :D
Viano_i_samoyedy.JPG

.. ale nie o to mi chodziło w moim pytaniu.. czasami jest tak, że akceptują jednego zwierzaka (a i to nie każdego, musiałem się dopominać ustalonych szczegółów jak pan zobaczył malamuta :D), ale już więcej niekoniecznie. Dlatego to ważna informacja dla posiadaczy większej ilości futrzaków - ile sztuk jest akceptowanych :)

Pozdrawiam

Last edited:

solik

Pionier e-mobilności
2 koty napewno, widzialem tez ludzi z 2 psami wielkosci labradora.

Bronek

Pionier e-mobilności
Psy psami ale nie tylko kynologią człek żyje ... Pomijając płeć tożsamą mojej i wiekowo osobniczki pod prokuratora podpadajace, to jest co wozić z nieukrywaną przyjemnością.

Seba020

Zadomawiam się
Zgodnie z pomysłem kolegi Gandalfa zakładam wątek - pomysł jest godny realizacji.
Proszę o wpisywanie hoteli, które odostępniają ładowarki, albo chociaż gniazda (zarówno siłowe jaki i 230v).

Mnie np. bardzo interesują wszelkie tego typu obiekty nad morzem - szykuje mi się kilka pobytów z najbliższym czasie, zanim domku letniskowego nie skończę.
Fajnie byłoby gdyby podawać też szacunkową cenę pokoju 2 osobowego, oraz ładowania.

UWAGA !!!!
Oferty typu "2,5 zł/1 kWh z gniazdka 230v" albo "100 zł za ładowanie 230v" chyba można sobie darować, skoro taniej i szybciej można naładować się na publicznych stacjach.
A takie też już widziałem po odpytaniu oferentów na booking.com.
Ja dla mnie to ściemy, a nie realne oferty na ładowarki.
a od tego nie jest Plugshare? Tutaj za chwilę to wszystko zginie, nie mówiąc o tym jak to przeszukiwać, nie łatwiej po prostu dodać obiekt na mapie?

Cav

Pionier e-mobilności
Plugshare jest przeznaczony do użytku publicznego.
Nie powinny tam w ogóle być dodawane stacje niedostępne publicznie - bo właśnie to wprowadza zamęt.
A tutaj mowa właśnie o takich - dostępnych tylko dla klientów hoteli.

Najnowsze dyskusje