Subiektywne wrażenia z jazdy testowej

boa

Pionier e-mobilności
Cześć, dołączę niebawem do posiadaczy Enso :) Pozdrowienia!
To „niebawem” przeciągnęło się przez Mojego Elektryka, ale w przyszłym tygodniu powinienem mieć już ją w garażu. Na coś zwrócić uwagę pod kątem pierwszej jazdy czy nic mnie nie zaskoczy?

solik

Pionier e-mobilności
Da sie juz wylaczyc ten modulator silnika spalinowego?

Czy w salonie sa oferty na leasing operacyjny z dotacja Moj Elektryk? Oni chyba dalej z Santanderem wspolpracuja?

boa

Pionier e-mobilności
Da sie juz wylaczyc ten modulator silnika spalinowego?

Czy w salonie sa oferty na leasing operacyjny z dotacja Moj Elektryk? Oni chyba dalej z Santanderem wspolpracuja?
Tez jest PKO
Podobno można wyłączyć - sprawdzę w praktyce

skyactivwalker

Pionier e-mobilności
No mi rece opadly na jezdzie :D ale auto mimo zasiegu fajne, dobrze zrobione
Jak odpowiesz sobie dobrze na pytanie do czego go potrzebujesz to auto rewelacyjne. Idealne dla osób mieszkających w domku pod dużym miastem. Na codzienne dojazdy super. Obsługuję kilku klientów i wszyscy zadowoleni, oczywiście o zasięgu wiedzieli. Za te pieniądze trudno na rynku znaleźć coś lepszego, tak wykonane i mające tyle wyposażenia.

Master

Fachowiec
To „niebawem” przeciągnęło się przez Mojego Elektryka, ale w przyszłym tygodniu powinienem mieć już ją w garażu. Na coś zwrócić uwagę pod kątem pierwszej jazdy czy nic mnie nie zaskoczy?
Cieżko powiedzieć , Chyba po jakimś krótkim rozeznaniu, jeździe próbnej to większość rzeczy wiadomo. Wg mnie Warto zainstalować od razu aplikację Mazda bo ułatwia tą obsługę auta

boa

Pionier e-mobilności
Cieżko powiedzieć , Chyba po jakimś krótkim rozeznaniu, jeździe próbnej to większość rzeczy wiadomo. Wg mnie Warto zainstalować od razu aplikację Mazda bo ułatwia tą obsługę auta
OK, dzięki. I fajnie ze nie powinno być zaskoczeń

solik

Pionier e-mobilności
Dostalem info ze zamawiajac dzisiaj odbior na listopad.. nawet elektryki to dopadlo :(

Alternatywa to Mini SE ale ma gorsze wyposazenie jednak ciut lepszy zasieg i wieksza dynamika.