Mam taką 10A która była w aucie i objechała z nami Chorwację i Włochy, a na samym początku do momentu kiedy nie zamontowaliśmy wallboxa służyła do ładowania auta przez jakiś tydzień. Ponieważ w celu zwiększenia uniwersalności zakupiliśmy JB 2 to próbowałem ją sprzedać za podobną cenę o której piszesz, ale ani ona i kabel typ 2 typ 2 nie znalazły amatora. Teraz gdy JB2 pożyczyłem koledze wykorzystałem fakt że ją mam i ładowałem na Szewskiej, wychodzi na to że działa i ma się dobrze. Trochę jestem zaskoczony że do ID.3 nie dostałeś takiej wraz z tym kablem typ 2. Zaletą tej ładowarki jest fakt że działa w większości przypadków, raz w Polsce pod Warszawą musieliśmy szukać lepszego gniazdka i w hotele leśnym w Radocynie, który był po remoncie, wywalało zabezpieczenia w kuchni jak włączali czajnik. W trakcie włoskiej wycieczki nie trafiłem na miejsce oferujące coś więcej niż 220 tylko w hotelu w Pilźnie w drodze powrotnej mieli takie gniazdo, na szczęście było też normalne. Przemyśl czy tak naprawdę będziesz potrzebował takiego urządzenia mając wallboxa. Mojego JB2 używam na Szewskiej i raz korzystałem z niego jako kabla typ 2 w Smołdzińskim Lesie wykorzystałem schuko, a w Smołdzinie na stacji benzynowej jej właściciel chyba lubi elektryki bo przygotował i udostępnia trzy fazy 16 i 32 A