a co na to czujniki?Cofałem na centymetry i nie wiem czy to było opóżnienie czy lag, ale uderzenie mnie bardzo zaskoczyło.
Ja włączyłem na weekend kamerę wewnętrzną. Po update do 2022.12.3.1 trochę pojeździłem po autostradach i wniosek taki: przed włączeniem - 10 sekund i informacja; po włączeniu - 16 sekund i informacja. Przy skupieniu na drodze i rękoma w pozycji „na kierownicy” ale nie dotykając jej - 16 sekund. Po wyłączeniu kamery - 16 sekund zostaje przez kilkadziesiąt kilometrów. Teraz muszę sprawdzić czy dalek jest czy znów jest 10 sekund. Kolejna trasa - sprawdzęZdecydowanie nie. U mnie idzie to teraz w minuty.
Zalamanie na krawedzi PDR ciezko… klapa do wymiany zderzak pewnie do lakierowania.Kur..cze chyba kamera nie do końca OK. Cofałem na centymetry i nie wiem czy to było opóżnienie czy lag, ale uderzenie mnie bardzo zaskoczyło.
Czy zrobie to u lakiernika/blacharza z ulicy, czy z tym białym lakierem jest jakies ekstremalne czary mary?
Masz atoma czy ryzena ?niestety dziś zauważyłem w moim TMY (soft: 2022.12.3.1), że tylna kamera mocno opóźnia, klatkuje. Wcześniej na tej wersji softu było ok. dziś, bardzo słabo, a szkoda bo tracę do tej funkcjonalności zaufanie (dziś o mały włos bym nie walnął w faceta na parkingu).
Intel AtomMasz atoma czy ryzena ?
mam nadzieję, że to nie jest początek faworyzowania dostępnej większej mocy obliczeniowej AMD, przez co deweloperzy nie bawią się już tak bardzo w optymalizacje.U mnie do tej aktualizacji nie było problemów z kamerami. Teraz zdarzają się zawiechy tylnej i tych w błotnikach 😢