I to nie do końca 😅To z czasów patelni kupwanej od Cyganów.
Ale z czasów bliższych były : naprawa zapalniczek, wstawianie zaworków, repasacja pończoch i obciąganie parasoli(lek) .
Z tych usług jedynie obciąganie pozostało
I to nie do końca 😅To z czasów patelni kupwanej od Cyganów.
Ale z czasów bliższych były : naprawa zapalniczek, wstawianie zaworków, repasacja pończoch i obciąganie parasoli(lek) .
U made my dayTo z czasów patelni kupwanej od Cyganów.
Po półtora roku od polożenia jest dalej fajnie. Lakier OK.
To nie myty samochód - brudny po po wczorajszym deszczu. W dalszym ciągu krople sie nie rozmywają
Panie Bronku zamówiłem TM3LR z Pana referrala wchodząc poprzez niego najpierw w TMY a następnie w konfigurację TM3. I pytanie czy gdziekolwiek mam informację że referral zadziałał tzn. wskoczy te 1500 km ?
Wyskoczy na stronie konta i w aplikacji jak ją aktywujesz.
Mariusz w zamówieniu - po Twoim refferalu?
Ja jeszcze go jeszcze nie widzę, powinien być w zamówionych ale to czasem trwa .
8 kwietnia zamawiałem na stronie konta mam jedynie swój nadany referral a aplikacji w telefonie jeszcze nie aktywowałem- nie wiem co potrzebne.
Tak. Aplikacja jest aktywowana w czasie odbioru pojazdu. Bez tego mozna tylko popatrzec sobie na samochod swoich marzen dostepny z poziomu aplikacjiAplikacja aby była aktywna, to chyba musi być samochód?? O ile pamietam?
Wiem, że koledzy co łaskawie skorzystali tez nie od razu się pojawili.
Jest to miłe i praktyczne dla obu stron, aby korzystać z poleceń.
Dzięki, nawet jak cos z tym poleceniem pójdzie nie tak.
Można do nich napisać ale poczekał bym z tydzień,
Zgadza się trzeba czekać , odbiór maj /czerwiecTak. Aplikacja jest aktywowana w czasie odbioru pojazdu. Bez tego mozna tylko popatrzec sobie na samochod swoich marzen dostepny z poziomu aplikacji
Miłe będzie jak wygrasz YAplikacja aby była aktywna, to chyba musi być samochód?? O ile pamietam?
Wiem, że koledzy co łaskawie skorzystali tez nie od razu się pojawili.
Jest to miłe i praktyczne dla obu stron, aby korzystać z poleceń.
Dzięki, nawet jak cos z tym poleceniem pójdzie nie tak.
Można do nich napisać ale poczekał bym z tydzień,