No tak, faktura jest za całość.Ok, ale umowę z firmą leasingową podpisuje pierwotnie na pełną kwotę ta?
‚Recyrkulacja powietrza’ja włączenie kamer umieściłem w menu szybkiego wyboru, natomiast najbardziej brakuje mi opcji włączenia zamkniętego obiegu. Można go wyłączyć ale sposobu na włączenie nie znalazłem (a spędziłem kiedyś dobrych kilka chwil czekając na córkę, próbując coraz to wymyślniejszych komend)
mozna to wlaczyc, ja to wylaczylem bo czasem nie wracalo do pierwotnych ustawien z profilu ; -) no i odsuwa sie daleko i czasem wyjscie bylo bez godnosciPrzy wyjściu z samochodu kiera i fotel się odsuwają?
odsuwa się tyle ile chcesz żeby się odsuwałomozna to wlaczyc, ja to wylaczylem bo czasem nie wracalo do pierwotnych ustawien z profilu ; -) no i odsuwa sie daleko i czasem wyjscie bylo bez godnosci![]()
tworzysz dwa konta, dla siebie i dziewczyny, przypisujesz konkretny telefon do konkretnego konta. do tego ustawiasz trzecie konto ułatwionego wysiadania i w swoich kontach zaznaczasz czy mają z tego konta korzystać przy wysiadaniu. jak macie ustawione ułatwione wysiadanie to fotel się ustawi do pozycji kierowcy dopiero jak kierowca wciśnie hamulec. raczej wykrywa poprawnego właściciela a jak nie to klikasz na ekranie i przełączasz profile. profil zapamiętuje większość ustawień systemu, w tym fotel, lusterka i inne pierdołyHej takie pytanie jako przyszły posiadacz Tesli. Wraz z dziewczyną będziemy użytkowali Tesle, na 2 telefonach będziemy mieli pewnie "wirtualny" klucz czy jak to nazwać. Idziemy w 1 czasie do samochodu, jak reaguje Tesla wtedy, nie zwariuje jakoś?
Oraz jeśli mamy przypisane profile to Tesla automatycznie wykrywa ten profil z telefonu czy trzeba na ekran gdzieś kliknąć?
Czy do profilu użytkownika poza fotelem automatycznie ustawia się kierownica i lusterka z pamięci?
Przy wyjściu z samochodu kiera i fotel się odsuwają?
Dzieki wielkie
Chyba chodziło Ci o "wygodne/łatwe wsiadanie" - kiedy fotel odsuwa się mocniej, przy otwarciu drzwi. Jest do tego gdzieś ustawienie w opcjach - ja też wyłączyłem.mozna to wlaczyc, ja to wylaczylem bo czasem nie wracalo do pierwotnych ustawien z profilu ; -) no i odsuwa sie daleko i czasem wyjscie bylo bez godnosci![]()