Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.

Bronek

Pionier e-mobilności
Opchnę za pół ceny. Tylko trzeba zdjąć prawy boczek 20 sek roboty i rozpiąć białe wtyczki. Jak jest 6 pinów zajętych i dwa skrajne wolne to się nada.
Jeśli ktoś ma Teslę 2018 - 2020 może trafić
Bo albo ja mam nietypowo albo się chinol kopnął

tempFileForShare_20220617-111628_copy_1024x768 (1).jpg

Bronek

Pionier e-mobilności
Nowy zestaw kupilem chyba 14/15 tego? 16 nadali w Chinach. Fedex melduje, że jest juz w Warszawie.Teraz beda sie pierniczyć z cłem. Fedex moze tyłek zawracać z papierami. Inni cla po swojemu ustalają i tyle Fedex potrafi ankietę wysyłać, co za ile i dlaczego??
. Co ze starym zestawem?? Moze cos pokombinuję w Leafie, bo zestaw niszowy
24 .06 już jest bez cła błyskawica

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Mam właczoną ochrone kabiny przed przegrzaniem. z klimatyzacją nie samym wentylatorem i uchylam okna oraz czasem jak sobie przypomnę to włączam klimę z apki, ale też z uchyleniem okien
Przy 40 st C, jest komunikat w apce w Tesli

Last edited:

pmlody

Pionier e-mobilności

Bronek

Pionier e-mobilności
No nie wiem. Pan w wieswagenie mi mówił że od słońca tapicerka odłazi w tesli...
Konkretnie od plam na Słońcu , a o raku skóry nie wspominał?

pmlody

Pionier e-mobilności
Konkretnie od plam na Słońcu , a o raku skóry nie wspominał?
Nie, o śrubach w bagażniku wspominał, muszę podjechać niech mi palcem pokażektore bo nie mogę ich znaleźć.

Bronek

Pionier e-mobilności
Świt mnie zastal w bojowym nastroju .Dzisiaj montuję zestaw trunka ekspresowo wysłany full wypas bo jest wszystko klipsy , taśma nawet linka do przeciągania instalacji , plastikowy dynks do zaślepek itp.
Sklep moge polecić bo błyskawica i to z samego Wschodu bez cła , co dziwne?

Gdyby ktos sprawdził wtyczkę za prawym boczkiem w modelu bez elektrycznego trunka to za 5 stówek oddam poprzedni zestaw. Inaczej si)owniki wstawię do szklarni.np
Oglądając filmiki z różnych montaży i frunka i trunka electric.., to jest kilka różnych wariantów okablowania Tesli.
i podejscia producentów tych kitów do samego wpinania sie w system.
Dlatego miałem zonka

wentylacja fateli https://www.hautopart.com/products/model-3-y-seat-ventilation-cooling-cushion

Screenshot_20220625-064726_Brave_copy_791x536.jpg

Last edited: