Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.

Bronek

Pionier e-mobilności
Ponieważ , czas kiedy pojawi się nowe auto jest nieokreślony. Może to będzie zamówiona Ska lub coś co nagle wyskoczy? Ale kiedy Chgw ? To trzeba coś robić . Jeżdżenie jest przereklamowane, to może ?

Kupilem za "śmieszne" pieniądze , bo nasze pieniądze u nas są co raz bardziej śmieszne .Czyli jak suchar stają g warte. Będę montował .Jak to badziew to te dwie czy cztery śrubki z powrotem po staremu przykręcę
Cuś takiego ?

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Ponieważ , czas kiedy pojawi się nowe auto jest nieokreślony. Może to będzie zamówiona Ska lub coś co nagle wyskoczy? Ale kiedy Chgw ? To trzeba coś robić . Jeżdżenie jest przereklamowane, to może ?

Kupilem za "śmieszne" pieniądze , bo nasze pieniądze u nas są co raz bardziej śmieszne .Czyli jak suchar stają g warte. Będę montował .Jak to badziew to te dwie czy cztery śrubki z powrotem po staremu przykręcę
Cuś takiego ?
Bronek a może byś zrobił jakieś materiały instruktarzowe, by się poprosiło OPa o dodanie działu DYI :)

JareG

Pionier e-mobilności
Ksywa dla mistrza będzie konieczna.. Pomysłowy Bronkomir albo jakoś tak.. :)

Pozdrawiam

Bronek

Pionier e-mobilności
Jak mialem Harleye , to tak poprzerabialem instalacje i pododawa)em różne dodatki , plus zmiany w napedzie itd..., że nabywca (kumpel) nie wiedzial o co chodzi , gdy po dwóch latach chciał coś w tych motorach zrobić . No i spytał, co ja tam nawyrabiałem ? Otóż nie moglem mu pomóc , tyle tego bylo że zapomniałam .
Grzebie , grzebie a jak juz nie bedzie co grzebac lub mi sie znudzi ...sprzedam

To i tak mała Miki, trzeba bylo brać po mnie przyczepę i kampera . Tam nawywijalem :) Nawet bidety były ....do mycia szklanek

krzyss

Pionier e-mobilności
Jak mialem Harleye , to tak poprzerabialem instalacje i pododawa)em różne dodatki , plus zmiany w napedzie itd..., że nabywca (kumpel) nie wiedzial o co chodzi , gdy po dwóch latach chciał coś w tych motorach zrobić . No i spytał, co ja tam nawyrabiałem ? Otóż nie moglem mu pomóc , tyle tego bylo że zapomniałam .
Grzebie , grzebie a jak juz nie bedzie co grzebac lub mi sie znudzi ...sprzedam

To i tak mała Miki, trzeba bylo brać po mnie przyczepę i kampera . Tam nawywijalem :) Nawet bidety były ....do mycia szklanek
A tego co masz terazz nie sprzedajesz ?

kARPIU

Fachowiec

Cuś takiego ?
Nie warto. Zdemontowalem bo panel jest juz zbyt nisko. Jestem na etapie przerabiania mocowania by panel byl wyzej ale to tez jest nie do konca ciekawe

Bronek

Pionier e-mobilności
Obadam...Ja bym chcial aby można go bylo bliżej przysunąć a może być niżej. Ten niby w dwóch osiach ustawiany .Pierwsze byly w jednej i na stałe .Ten ruchomy.
Może na bazie tego da się coś zmienić ?
Tu jak z ergonomią bywa są rzeczy uniwersalne ale wiele cech jest indywidualnych. Zobaczymy nie mam żadnych oczekiwań a to tylko z ciekawości .
Niemniej obsluga internetu jest zła. przysuwam fotel podnosze oparcie (mam profil) a i tak zmnijeszony od dawna ekran przeglądarki (była wieksza)i jej prawa pozycja powodują dyskomfort .
Pewnie kiedys bedzie można zmienić okna A powinni w trybie www wywalić ten obraz samochodu jak to jest np w Netfixie

Bronek

Pionier e-mobilności
A tego co masz terazz nie sprzedajesz ?
Motocykli juz nie mam . Chyba błąd , bo czasu mi przybywa. Ostatni Cross Bones , ciekawy singiel , dobrze się prowadzący
Kamper ? Mam z cztery lata od nowości i przygotowany do ewakuacji w razie wojny . Gdyby nie prawo i uprawnienia to chcialbym Amerykańca z slidami ( rozuwane ściany )z 10m + .
Ten właśnie otrzymał zbiornik na g..na z 60l (kasety fajne ale na 3 dni i trzeba wywalać) i zaraz dostanie też nowe akumulatory i dodadkową wodę . Da to z 10 dni bez zawijania do "portu"
Ma solary i OGNIWO PALIWOWE na gorzałe , plus agregacik jakby co ...Nawet zmywarkę a wszystko na 7 metrach dł.
Dwuosobowy plus zwierzyniec i rowery/hulajnogi w jego garażu
Jak w domu czy akademiku.
20210215_172256-COLLAGE_copy_1600x1600.jpg

krzyss

Pionier e-mobilności
Motocykli juz nie mam . Chyba błąd , bo czasu mi przybywa. Ostatni Cross Bones , ciekawy singiel , dobrze się prowadzący
Kamper ? Mam z cztery lata od nowości i przygotowany do ewakuacji w razie wojny . Gdyby nie prawo i uprawnienia to chcialbym Amerykańca z slidami ( rozuwane ściany )z 10m + .
Ten właśnie otrzymał zbiornik na g..na z 60l (kasety fajne ale na 3 dni i trzeba wywalać) i zaraz dostanie też nowe akumulatory i dodadkową wodę . Da to z 10 dni bez zawijania do "portu"
Ma solary i OGNIWO PALIWOWE na gorzałe , plus agregacik jakby co ...Nawet zmywarkę a wszystko na 7 metrach dł.
Dwuosobowy plus zwierzyniec i rowery/hulajnogi w jego garażu
Jak w domu czy akademiku.View attachment 5701
Czy ja widze tam kominek ! ? 😃

Bronek

Pionier e-mobilności