Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.

Bronek

Pionier e-mobilności
Oczywiście , w Lidlu widzialem lepsze , na Afrykę .
Kampery i przyczepy w Covidzie dostaly kopa na zapęd .
Ja czeka)em z 8 m-cy przed pandemią , teraz jak na elektryki , jak tylko coś ma być pod klienta to od razu do kolejki.
A ceny podobnie ...Teraz kumpel kupil kampera na vanie 6,50 m klasę niżej niz Rapido i dal tyle co ja za swoją wypasioną integrę

Olecki

Pionier e-mobilności
Oczywiście , w Lidlu widzialem lepsze , na Afrykę .
Ty się nie śmiej, kiedy byłem w RPA (ichnia zima) w ciągu dnia było około 20 stopni w cieniu (czyli 30+ w słońcu) ale za to w nocy 0-3 stopnie. Oczywiście nikt nie ma centralnego (przecież to Afryka ;P ) a jak wszyscy włączają piecyki elektryczne to tylko co chwila ostrzeżenia w telewizji przed problemami z zasilaniem... A drewno do kominka w takiej cenie że lepiej nie mówić.

JareG

Pionier e-mobilności
Jak w domu czy akademiku.
No chałupa na kółkach :)
Ale kiedyś (w 1993 albo 1994) w Holandii widziałem chyba jeszcze bardziej wypasioną (tzn. sądząc po wyglądzie zewnętrznym): właściciel miał wykupione dwa miejsca kampingowe, gdzie postawił taki domek na kołach, który poruszał się (chyba rzadko :D) za pomocą ciągnika siodłowego.
BTW: Jeszcze wszystko przed Tobą, Pomysłowy Bronkomirze 🤣

Pozdrawiam

Michal

Moderator
Kumpel pokazywał zdjęcia kampera z USA - wielki, wysokiej klasy autobus przerobiony. Na tyle miał garaż na auto 0_o, a jak rozłożył (oczywiście elektrycznie / automatycznie) daszek, to zajmował chyba 4-6 miejsc...
W środku dwoje dziadków :p

Bronek

Pionier e-mobilności
np . za te same co u nas pieniądze a to w granicach 100 tys$ dostaje my w USA dom. Inny świat inne kempingi, prawo i podejście itp.

JareG

Pionier e-mobilności
Duży kraj = wszystko tam mają duże/większe :D

Pozdrawiam

Bronek

Pionier e-mobilności
Jakis filmik na YT przypomniał mi, że gdy nie miałem smartwacha i nie było programów "na Teslę" to sam kombinowałem jak sobie ułatwić ( czasem skomplikować) życie. Przypomniałem sobie, że przyleiłem stickera NFC pod to kółeczko z przodu, nie pamietam do czego pierwotnie go chciałem wykorzystać??
No i ten filmik gdzie facet rozbiera zderzak!!! Mi przypomniał o tej naklejce za?? 1 zł
Szczerze przypisanie funkcji to minuta, to sobie przypisałem. Dobre dla tych co noszą telefon w kieszeni ;-) i nie lubią zegarka. Generalnie psu na budę ale nudzę się. Ale nie na tyle aby myć auto!

JareG

Pionier e-mobilności
Szczerze przypisanie funkcji to minuta, to sobie przypisałem. Dobre dla tych co noszą telefon w kieszeni ;-) i nie lubią zegarka.
Aluzja przyjęta :D
Generalnie psu na budę ale nudzę się. Ale nie na tyle aby myć auto!
I dobrze - mycie auta to zwiększony ślad ekojakiśtam/obciążenie dla środowiska, tak jak wożenie zapasówki jak mnie poinformowano (a o czym nie wiedziałem) 🤣

Pozdrawiam

Bronek

Pionier e-mobilności
Ewidentnie mnie nosi i jak znam siebie gdy zaczynam glupoty robić z dotychczasową swoją zabawką , to lada moment się jej pozbędę .
Czyli dokonalem zakupu z tzw rabatem ok 100$, ale to dla zmyłki ,bo i tak ok 1700zł.
Idzie to szybko ze sklepu , gdyz jest w UK. Dlatego Electric FRUNKa dostałem w kilka dni.
No to będziemy rozbierać deskę

20220701_123348_copy_988x456.jpg

Najnowsze dyskusje