Olecki

Pionier e-mobilności
Paskudna deska w wersji 2. M-ki posiadają u nas SMT czyli posiada duzy ekran 12 cali.
A skąd wytrzasnąłeś ten 12 calowy ekran? Wszystkie wersje mają 'zegary' 10,25 cala, natomiast wyświetlacz multimediów ma 8 (M) lub również 10,25 cala (L i XL).

solik

Pionier e-mobilności
to szkło robi robote własnie :) bedzie sie miało co palcować.
ja zalozylem w tesli szklo hartowane matujace i jest cudownie.. nie wiem jak moglem jezdzic bez tego

na detailingu robili to samo w nowym mercedesie (a tam tablet jest praktycznie na cala deske) i niebo a ziemia, wiekszosc odciskow palcow nie zostaje

Olecki

Pionier e-mobilności
Ciekawe czy Niro faktycznie bedzie miala takie opcje.
Zdaje się że to oficjalny kanał KIA więc powinno być. Pozostaje pytanie czy tylko w wersji XL czy może też i L (w M raczej nie liczę). Dziwne jest też że wcześniej nikt się nie chwalił na pokazach (a przynajmniej ja nie widziałem) bo wbudowany videorejestrator to jednak fajna opcja.

Cyrkiel

Zadomawiam się
Zdaje się że to oficjalny kanał KIA więc powinno być. Pozostaje pytanie czy tylko w wersji XL czy może też i L (w M raczej nie liczę). Dziwne jest też że wcześniej nikt się nie chwalił na pokazach (a przynajmniej ja nie widziałem) bo wbudowany videorejestrator to jednak fajna opcja.
Gdzieś kiedyś widziałem że w starym eniro podgląd online z kamer był dostępny tylko na rynek amerykański.

KierowcaEV

Zadomawiam się
Ciekawe czy Niro faktycznie bedzie miala takie opcje.
To chyba hybryda jest na tym filmie. W teście "europejskim" Niro EV prowadzący przez kilka minut sprawdzał "system" i nie widziałem tam takiej ikonki/opcji. A szkoda.
Tak jak dodatkowe opcjonalne oświetlenie otoczenia bagażnika z tyłu, którego obecnie nie można dokupić w Polskim konfiguratorze Kii. U naszych zachodnich sąsiadów jest już taka opcja jak i inne.

Widziałem już kilka a nawet więcej tych testów i wszystko wskazuje że to będzie super auto. Dla mnie wygląda bardzo dobrze, w środku sporo miejsca, dobry "system", dobry napęd z sporym zasięgiem. Szybkość ładowania kiedyś się z tiuninguje :D

acc

Zadomawiam się
Jestem prawie pewien że tutaj jest kolor Interstellar Grey, gdyby ktoś chciał popatrzeć jak wygląda. Jak dla mnie cudnie :)

deniro

Zadomawiam się
Podobno pierwsza partia aut kia niro ev jest juz od 2 tygodni w Polsce ale są problemy logistyczne z pośrednikami, mówiąc krótko ktoś nie może rozwieść aut do salonów. Też to słyszeliście a może wiecie coś więcej ?

Najnowsze dyskusje