ale nie do CCSaTesla robiła kiedyś chademo adapter - może jeszcze jest.
nie, i w jakim celu coś takiego miałoby istnieć?Czy istnieje taka przejściówka na rynku? CHAdeMO -> CCS
nie i nie bedzie (chyba ze ktos hobbystycznie cos wydlubie - ale watpieCzy istnieje taka przejściówka na rynku? CHAdeMO -> CCS
W ładowarkach powyżej 50kW dziś chyba już się tego gniazda nie znajdzie.. a niby tylko takie ładowarki mają być montowane (no, może poza takimi przy Lidlach etc.)Teraz Nissanowcy chcieliby odwrotnie,bo CHADEMO chyba padnie?
To nie są przejściówki chademo->CCS. Pierwsze to jest przejściówka chademo->type2 (bez części DC).Oj tam, Chińczycy z Alibaby śmią się z wami nie zgodzić.
![]()
Chademo Ccs Adapter - Buy Ccs To Chademo Adapter,New Arrival Chademo To European Iec 62196 Type 2 Ev Adapter,Duosida Supply Electric Vehicle Converter Adapter Japanese Standard Chademo To European Standard Type2 Product on Alibaba.com
Chademo Ccs Adapter - Buy Ccs To Chademo Adapter,New Arrival Chademo To European Iec 62196 Type 2 Ev Adapter,Duosida Supply Electric Vehicle Converter Adapter Japanese Standard Chademo To European Standard Type2 Product on Alibaba.comwww.alibaba.com
Jest też trochę chademo - CCS1.
Po co to komu? Nie mam pojęcia ale widać ktoś to tworzy![]()
Jak na razie jedyne miejsce gdzie nie widziałem chademo to były Ionity. Wszystkie pozostałe ładowarki 50kW+ z którymi miałem do czynienia jak najbardziej miały chademo.W ładowarkach powyżej 50kW dziś chyba już się tego gniazda nie znajdzie.. a niby tylko takie ładowarki mają być montowane (no, może poza takimi przy Lidlach etc.)
Pozdrawiam
Na KFC Rokicińska GreenWay ma 4 ładowarki - i tylko jedna (50kW) ma chademo. Reszta tylko CCS. Tak samo jest na BP Niepruszewo, gdzie GW ma 4 słupki - i te szybsze są tylko CCS. To z tych, na których się ładowałem w PL. W Niemczech w jednym miejscu było 4x Ionity, 1x jakieś 350kW od E-On, i 1x stary słupek 50kW i tylko ten miał chademo.Jak na razie jedyne miejsce gdzie nie widziałem chademo to były Ionity. Wszystkie pozostałe ładowarki 50kW+ z którymi miałem do czynienia jak najbardziej miały chademo.