Na początku grudnia 2021 - chwilę po tym wprowadzili zmiany w związku z procesorami AMD i zmniejszył się zasięg na stronie, te komunikaty o potwierdzeniu nowego zasięgu były typowe w Q1, ale tam ludzi od razu mieli komunikat i jednocześnie VIN na stronie, mam nadzieję, że u nas też za chwilę się pojawi.Ja tak samo. Też mam rocznik. Kiedy zamawiałeś? To chyba jakaś zmiana wprowadzona od 22 roku której w 21 się nie akceptowało
Oby nas to nie zrzucili ze statku 🥲Na początku grudnia 2021 - chwilę po tym wprowadzili zmiany w związku z procesorami AMD i zmniejszył się zasięg na stronie, te komunikaty o potwierdzeniu nowego zasięgu były typowe w Q1, ale tam ludzi od razu mieli komunikat i jednocześnie VIN na stronie, mam nadzieję, że u nas też za chwilę się pojawi.
A już myślałem że same LR w tym kwartale...Mam VIN
Planowana dostawa była na listopad
SR, biała, aero z hakiem
No, identyko jak kiedyś z Polonezem czy Maluchem :-DAhhh ta euforia odbioru
Myślę, że nawet mocniejsza, dzięki wcześniejszemu wkórwowi na brak informacjiMoże Tesla to specjalnie robi, bo wie, że jak człowieka tak kilka razy doprowadzi do załamania, a później jednak dostarczy, to jeszcze bardziej mu się spodoba auto?
Powiem Wam, że tęsknię za tym oczekiwaniem i aż się chce zamówić kolejne auto, tylko po to, żeby czekać, czytać o nowościach, o statkach, ...
Gratulacje wszystkim, którzy dostają zmiany statusu!