Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

Proxy84

Fachowiec
1661797737664.gif

Quba88

Posiadacz elektryka
Na początku grudnia 2021 - chwilę po tym wprowadzili zmiany w związku z procesorami AMD i zmniejszył się zasięg na stronie, te komunikaty o potwierdzeniu nowego zasięgu były typowe w Q1, ale tam ludzi od razu mieli komunikat i jednocześnie VIN na stronie, mam nadzieję, że u nas też za chwilę się pojawi.
Ja mialem w Q1 taki komunikat o zmianie zasiegu ale VIN byl i tak tylko w kodzie strony. Dopiero jak potwierdzilem z handlowcem termin dostawy dla leasingu to wtedy wskoczyla data i VIN na stronie. Ale rok pojawil sie w momencie przypisania VINu w kodzie strony :)

Bisek

Fachowiec
Zostawiam dla chętnych:
  1. Nie widzę VIN na stronie! Co robić?
    • Większość osób które piszą o otrzymaniu VIN nie widzą go na stronie. Możesz go znaleźć w kodzie strony albo w zapytaniu API https://www.tesla.com/teslaaccount/oxp-bff-api/user-orders
    • Pamiętaj - do momentu kontaktu ze strony Tesli przypisanie VIN nie gwarantuje otrzymania auta w tym kwartale.
  2. Mam VIN! Gdzie jest moje auto?
  3. Nie mam VIN, nie wiem co robić!
    • Czekać ;)
  4. W aplikacji (na stronie) pojawił mi się rocznik samochodu, ale nadal nie ma VIN
    • Patrz punkt pierwszy

Last edited:

pluto

Pionier e-mobilności
Chyba wszyscy co mieli dostać VIN to dostali - reszta IV kwartał ;)
Teraz tylko 3-4 tygodnia do odbioru auta (załatwianie leasingu, likwidacja lokat, itp.) i ruszać w świat jednym z lepszych auta elektycznych (chodź nie idealnych).
Myślicie, że dzisiejsze VINy pochodzą z którego statku? Glovis Courage czy Glovis Crystal?
Glovis Crystal.

Last edited: