Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

6a8

Posiadacz elektryka
Dołączam się do szczęśliwców którzy załapali się na dzisiejsze losowanie VIN'ów. Po zalogowaniu się na konto : prośba o zaakceptowanie zmniejszonego zasięgu ze względu na AMD. OK, i nic TBD - bez zmian, ale w kodzie strony jest.
( grudzień 21, blue/black/18 LR )
To teraz trzymamy kciuki, aby się im nie odmieniło. Ciekawe, kiedy napiszą/zadzwonią.
Aha, jak zamawiałem - to było dostawa w lutym (ha, ha, ha ).

bojarex

Nowy na Forum
Dzień Dobry!
Również otrzymałem VIN
RN1166
TM3LR czarna/czarne wnętrze/aero

Zamówiona na początku marca.
W aplikacji jednak dalej pokazuje szacunkową dostawę listopad 2022

dawson

Fachowiec
To Referral Number.
Ja wczoraj po powrocie do domu zacząłem "przegrywać" tel na nowy i straciłem możliwość zalogowania się na konto Tesli (Googel Auth.) a tu taki wysyp info o VINach ! Stresujące 30 min ... Niestety u mnie brak , appka zmieniła się na 6 październik - 22 paź.

Marcin Rawicz

Nowy na Forum
Chyba wszyscy co mieli dostać VIN to dostali - reszta IV kwartał ;)
Teraz tylko 3-4 tygodnia do odbioru auta (załatwianie leasingu, likwidacja lokat, itp.) i ruszać w świat jednym z lepszych auta elektycznych (chodź nie idealnych).

Glovis Crystal.
Na pewno? Bo są jakieś sprzeczne info.

SkropMe

Zadomawiam się
Chyba wolałbym dostać auto już w lutym 2023 roku niż np. grudzień 2022, podczas sprzedaży jest to i tak „rok” różnicy. Wiadomo ale wydaje mi się że ludzie patrzą na rocznik i wolą 2021 styczeń niż 2020 grudzień. Takie mam odczucia że patrzą na rok a nie też na miesiąc.