Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

viallos

Pionier e-mobilności
U mnie też jest na moją firmę. Jak się odezwą to wskażesz leasing i zmienią jak dostaną zamówienie z leasingu. .. tak mniemam się to odbywa.

bojarex

Nowy na Forum
U mnie za to od razu przyszła faktura z danymi leasingowymi.
Możliwe, że mają jakieś specjalne warunki/ustalenia bo mam Santander Multirent.

Edit: A macie na fakturach coś takiego jak data odbioru?

Michaal

Zadomawiam się
U mnie za to od razu przyszła faktura z danymi leasingowymi.
Możliwe, że mają jakieś specjalne warunki/ustalenia bo mam Santander Multirent.

Edit: A macie na fakturach coś takiego jak data odbioru?
Nie. Jedynie termin płatności - tydzień przed odbiorem.

Proxy84

Fachowiec
U mnie faktura jest, prawidłowo wystawiona na mleasing. W fakturze czas dostwy 24 wrzesień 2022. Przebieg 30 km ;). Termin płatności na 7 dni przed dostawą. Odbiór w Katowicach? Dla mnie ok ;)

6a8

Posiadacz elektryka
Mam tak samo, jak @Proxy84 ( faktura, etc ) , dzisiaj dostałem SMS'a w którym jest mowa o płatności w terminie 5 dni ?
Ktoś może już rozmawiał z Radzymińską, jak to rozumieć ?
@Proxy84 , odbiór w Katowicach, czy masz taką opcję ? Jeżeli tak, to jak się to załatwia ?

PS : zdaje się wg. aktualnych przepisów samochód musi być ubezpieczony w dniu rejestracji.

pluto

Pionier e-mobilności

Piotor

Nowy na Forum
Też mnie to zastanawia. Najpierw faktura z orientacyjnym terminem odbioru 24/09 i informacją, że całkowita płatność musi zostać dokonana na minimum 7 dni przed odbiorem (czyli jakiś 16-17/09). A potem sms, że należy zapłacić maksymalnie w terminie 5 dni roboczych.
Pół roku czekania, presja ogromna żeby czegoś teraz nie skopać bo już tak blisko i takie wątpliwości. Ten zakup mnie nerwowo wykończy 😂