48hDodatkowo masz 14 dni aby z tego zrezygnować.
Nie można, nie wiadomo czemu. Podobno przez opony chociaż brzmi to bez sensu.Czy jest możliwość dołożenia haka po złożeniu zamówienia na TM3P? W konfiguratorze brak takiej opcji. Ogólnie czekam z zamówieniem żeby wstrzelić się na dostawę w czerwcu 2023r. Póki co dostawę wskazują na luty…
No jak się zachowuje na zakrętach to ci nie powiem ale widziałem to auto na żywo z bliska kilkukrotnie i w porównaniu do M3 jest szkaradne, szczególnie wersja biała ze srebrnymi felgami. Bardzo ubolewam nad tym, że całe noce produkcyjne dwóch fabryk idą na jej produkcję. Warto zobaczyć na żywo zanim kupisz.Nie dobrze. Liczyłem, że nie będzie problemu z dołożeniem. Jeszcze zostanie ewentualnie TMYP ale chyba bardziej podoba mi się 3. Y nie jeździłem, nie wiem jak zachowuje się na zakrętach…
Mam podobne odczucia, ale funkcjonalność bagażnika jednak większa. Chociaż w ciągu 6 lat użytkowania sedana nie miałem jakiś większych problemów z funkcjonalnością. W przypadku Y cena jest zdecydowanie inna.No jak się zachowuje na zakrętach to ci nie powiem ale widziałem to auto na żywo z bliska kilkukrotnie i w porównaniu do M3 jest szkaradne, szczególnie wersja biała ze srebrnymi felgami. Bardzo ubolewam nad tym, że całe noce produkcyjne dwóch fabryk idą na jej produkcję. Warto zobaczyć na żywo zanim kupisz.