Właśnie ten ogrom ofert mnie przeraża, a ja jak typowa kobieta mam problem z wyborem( nawet jak mam wybrać między 2).Dzieku Broniu na ciebie , nasz Zawiszo, zawsze można liczyć😀Kupiłem Boscha ale są tak samo do kitu jak inne .Orginalne trzymłay sie dzielnie z 1,5 roku, te Bosche niby z Amazona orginały po kilku miesiącach marzą .
Wpisałem w Google (cytuję dla ułatwienia) : " Wicieraczki do Tesli model 3" I oto ukazały mi się niezliczone wyniki np
Chodzi mi tylko , żeby chińszczyzna nie śmierdziały😀Dzieki bardzo a kobiety pewnie uśmiechają się do Ciebie i z Twoich ciętych ripost😎PozdrawiamWybacz ! Musiałem sobie ulżyć ... Mam kompleksy , kobiety się ze mnie śmieją
Wsio rybka bież najtańsze i tak badziew teraz na rynk ogólny panuje
CD sarkazmu . Wycieraczki są na zewnątrz !!!Chodzi mi tylko , żeby chińszczyzna nie śmierdziały😀Dzieki bardzo a kobiety pewnie uśmiechają się do Ciebie i z Twoich ciętych ripost😎Pozdrawiam
To byłoby nowe znaczenie słowa wycieraczki.. w sumie, buty można w nie wycierać 🤣Chyba chodziło o dywaniki![]()
Zgadza się Panowie chodziło mi o DYWANIKI😀Chyba chodziło o dywaniki![]()
To byłoby nowe znaczenie słowa wycieraczki.. w sumie, buty można w nie wycierać 🤣
I fakt, te mogą walić gumą..
Pozdrawiam
Chociaz jeden sie zlitowal i nie zbiczowal😘To byłoby nowe znaczenie słowa wycieraczki.. w sumie, buty można w nie wycierać 🤣
I fakt, te mogą walić gumą..
Pozdrawiam