Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

kretilla

Fachowiec
Czy u trędowatych nieszczęśników, na których w tym kwartale nie spłynęła łaska najwyższego Elona pozwalająca nabyć gadżet na czterech gumach, który otwiera bramy do sekty elektromobilnych podsekta tesla, ukazał się może nowy termin w najświętszej aplikacji, wlewający w serce odrobinę otuchy? U mnie w aplikacji pusto, jestem zapewne wśród tych nieszczęśników z 7 kręgu Dantego….
Święty Ilon w zasadzie od początku rzecze: Estimated Delivery: TBD

motorolapl

Zadomawiam się
czy z tym wallboxem, to jest jak z tym hakiem, ze jedyna okazja zeby go zamowic, to w momencie odbioru auta?
Nie jestem przekokany czy ten wallbox mi rzeczywiscie sie przyda.

wycieraczki/dywaniki, widzialem sa dostapne na ALLedrogo, ale nie ma do bagaznika, ktos kojarzy gdzie indziej mozna znalezc?
- EDIT: trza szukac pod hasłem mata bagaznika - i są:)

Slomcio

Zadomawiam się
żeby zamówić Wallboxa musisz mieć VIN. Ja przejeżdżając obok salonu podjechałem i zapytałem czy mają bo nie raczą mi odpisać na maila. I okazało się, że mają ich dużo na stanie od ręki.

gim-kg

Pionier e-mobilności
czy z tym wallboxem, to jest jak z tym hakiem, ze jedyna okazja zeby go zamowic, to w momencie odbioru auta?
Nie jestem przekokany czy ten wallbox mi rzeczywiscie sie przyda.
Możesz kupić kiedy chcesz, byle byś miał VIN. Jeżeli w większości będziesz lądował w domu to warto. U mnie 95% wszystkich lądowań to dom.