Święty Ilon w zasadzie od początku rzecze: Estimated Delivery: TBDCzy u trędowatych nieszczęśników, na których w tym kwartale nie spłynęła łaska najwyższego Elona pozwalająca nabyć gadżet na czterech gumach, który otwiera bramy do sekty elektromobilnych podsekta tesla, ukazał się może nowy termin w najświętszej aplikacji, wlewający w serce odrobinę otuchy? U mnie w aplikacji pusto, jestem zapewne wśród tych nieszczęśników z 7 kręgu Dantego….
Hak do Modelu 3 możesz dołożyć przy konfiguracji auta, zdecydowanie przed odbiorem. Czyli nie.to jest jak z tym hakiem, ze jedyna okazja zeby go zamowic, to w momencie odbioru auta?
Możesz kupić kiedy chcesz, byle byś miał VIN. Jeżeli w większości będziesz lądował w domu to warto. U mnie 95% wszystkich lądowań to dom.czy z tym wallboxem, to jest jak z tym hakiem, ze jedyna okazja zeby go zamowic, to w momencie odbioru auta?
Nie jestem przekokany czy ten wallbox mi rzeczywiscie sie przyda.
Czyli na bank z Barcelony.Dostałem info od mojego leasingu że moja M3 Perf będzie 16.09 w Warszawie i dopiero wtedy będą wysyłać dokumenty do rejestracji