Myślę, że długodystansowo nie mieliśmy wyboru. Albo to poprawią, albo się zakochamy w innych BMW i Mercedesach.No to ciekawe, to ze włącza światła długie na auto to debilizm, ale nie jeździłem jeszcze po ciemku, ale włącza również wycieraczki na auto i dzis z 10x miałem przejazd po suchym wycieraczkami mimo ze nie padało, i nie da sie tego wyłączyć w trybie autopilota... no poprawa jak nie wiem![]()
Myślę, że Elon przyjął strategię rabina i kozy ;-)Myślę, że długodystansowo nie mieliśmy wyboru. Albo to poprawią, albo się zakochamy w innych BMW i Mercedesach.
Może się zdarzyć, że cierpliwości Ci nie starczy i zmienisz.Z wycieraczkami nie ogarnałem. Ale jeśli będą chodzić tak samo do dupy jak światła to chyba zmienię auto. No chyba że to poprawią.
Tak jak kiedyś powiedziałem, kocham to auto tak samo jak go nienawidzę. I ta granica lekko się przesuwa…🤔kto wie co będzie.Może się zdarzyć, że cierpliwości Ci nie starczy i zmienisz.
Dlatego w USA za FSD płacą już 15 000 $ https://www.tesla.com/model3/design#overviewZ tego co czytam na amerykanskich grupach to ostatni BETA release tez jest gorszy od poprzednich. Jest kilka rzeczy dzialajacych lepiej, ale duż spieprzonych. Ludzie chyba w wiekszosci zawiedzeni.