JareG
Pionier e-mobilności
.. i patrzy się jakby z politowaniem.. 🤣Waciksupercharger
Pozdrawiam
.. i patrzy się jakby z politowaniem.. 🤣Waciksupercharger
@Bronek - ale jak Wacik wpiąłby się zębami w ten kabel, to by cię trochę "szarpnęło" 🤣😂🤣
No właśnie, jak tam podeszli do twojego yoke?ja sie wpinałem w komputer i to z takim strachem bo dwie minuty tylko jest na to , bo inaczej zablokuje samochód Przerobiłem kierownicę Przerobiłem monitor bagażniki ii jakoś się tam nic do mnie nie czepiali No były wątpliwości bo takiego cudaka jeszcze nie mieli.Ale tez nie zrobili wszystkiego .Zrobili zawieszenie wymieniajc dolny wahacz itp
Czyli zapalniczka jest włączona póki Tesla nie śpi, co można wymusić na przykład wartownikiem?podpieta pod zapalniczke na 24h wraz z wartownikiem
nie tylko zapalnicznika, porty usb też są aktywne jak auto nie śpiCzyli zapalniczka jest włączona póki Tesla nie śpi, co można wymusić na przykład wartownikiem?
Serwisanci czy Ci co tam się kręcili (gadałem z trzema osobami), nie mają elektryków i samo ich posiadanie to już dużo , a przeróbki to już poważne naruszenie spokoju. Tym bardziej, że to drogie zabawki. Że lepiej zostawić w orginale, bo sprzedać będzie trudniej. Tak jakbym myślał o sprzedaży i pozbawiał się przez to zabawy. Mało takich szurnietych jak ja.No właśnie, jak tam podeszli do twojego yoke?