ciastek
Pionier e-mobilności
Jest jakieś miejsce na nią, czy rzucona luzem?Jakby ktoś się wybierał z własną gaśnicą, to ten kwartał już ma na wyposażeniu.
Jest jakieś miejsce na nią, czy rzucona luzem?Jakby ktoś się wybierał z własną gaśnicą, to ten kwartał już ma na wyposażeniu.
Rzucona w bagażniku luzem.Jest jakieś miejsce na nią, czy rzucona luzem?
To samo w Pradze jak byłem. Połowa obsługi wyszła zamiatać podjazd po tak pusto.A ja dzisiaj byłem w Berlinie (Reinickendorf) wymienić trzeszczące wahacze. Zdania co do obiektu nie mam, wizyta bezkontaktowa, zostawiłem i odebrałem samochód z parkingu pod obiektem. Obok odbierali Y jacyś Niemcy, na dworzeTłumów pod salonem nie było, jakieś kilka nowych sztuk dookoła i jedna w salonie
W porównaniu do Ząbek to nic się tam nie dzieje
![]()
Jak czteroznakowego numeru?A propo gry wstępnej przed odbiorem, jakby się komuś trafił "fuks" w postaci czteroznakowego numeru, to lepiej zrezygnować. Może to być powodem problemów w przyszłości ( odebranie dowodu rejestracyjnego ).
Jak czteroznakowego numeru?
Dziwne przecież to właściciel auta sam oświadcza we wniosku o rejestrację jakie chce mieć tablice - nie ma tu żadnego przypadkuCo najciekawsze, ja wcale nie prosiłem o krótkie, ale zaliczyłem fuksa. Dzisiaj byłem u Pani Naczelnik, z moją sprawą i wątpliwościami. Wymienią na długie.