Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

TomekW

Zadomawiam się
A ja dzisiaj byłem w Berlinie (Reinickendorf) wymienić trzeszczące wahacze. Zdania co do obiektu nie mam, wizyta bezkontaktowa, zostawiłem i odebrałem samochód z parkingu pod obiektem. Obok odbierali Y jacyś Niemcy, na dworze :) Tłumów pod salonem nie było, jakieś kilka nowych sztuk dookoła i jedna w salonie :) W porównaniu do Ząbek to nic się tam nie dzieje :)
To samo w Pradze jak byłem. Połowa obsługi wyszła zamiatać podjazd po tak pusto.
Warszawa w porównaniu z tym to jak Bombaj :D

6a8

Posiadacz elektryka
A propo gry wstępnej przed odbiorem, jakby się komuś trafił "fuks" w postaci czteroznakowego numeru, to lepiej zrezygnować. Może to być powodem problemów w przyszłości ( odebranie dowodu rejestracyjnego ).

gim-kg

Pionier e-mobilności
A propo gry wstępnej przed odbiorem, jakby się komuś trafił "fuks" w postaci czteroznakowego numeru, to lepiej zrezygnować. Może to być powodem problemów w przyszłości ( odebranie dowodu rejestracyjnego ).
Jak czteroznakowego numeru?

ciastek

Pionier e-mobilności
Jak czteroznakowego numeru?
543F2103-E3CE-4439-B286-A70CEF573EAA.jpeg

6a8

Posiadacz elektryka
Np Y XXX. Od 2018, wprowadzono zmiany w przepisach pod samochody usa i azjatyckie. Ale, jak to u nas zaczęło to być nadużywane przez niektórych kierowców. W 2020 wprowadzono więc nowelizację, która dalej zostawia taką możliwość, ale, pod warunkiem że samochód nie jest fabrycznie przystosowany do "długich" numerów. A tesla jest. Co najciekawsze, ja wcale nie prosiłem o krótkie, ale zaliczyłem fuksa. Dzisiaj byłem u Pani Naczelnik, z moją sprawą i wątpliwościami. Wymienią na długie.

pluto

Pionier e-mobilności
Co najciekawsze, ja wcale nie prosiłem o krótkie, ale zaliczyłem fuksa. Dzisiaj byłem u Pani Naczelnik, z moją sprawą i wątpliwościami. Wymienią na długie.
Dziwne przecież to właściciel auta sam oświadcza we wniosku o rejestrację jakie chce mieć tablice - nie ma tu żadnego przypadku :unsure:

Tablice.jpg

Bronek

Pionier e-mobilności
To że nie ma wyjaśnienia kto może a kto nie. Nie oznacza że wszyscy mogą. Świstek nie musi tego tłumaczyć A Obywatel powinien wiedzieć l.