ja mam bezposredni link (z appki) - ale poprzedni soft mial sporo baboli w peugeocie ze (domniemuje) serwery PSA sa oblezoneJak mialem PSA to z softem radzilem sobie tak, ze majac nazwe archiwum googlalem i najczesciej na wschodnich stronach byly bezposrednie linki podane z serwerow PSAwklej nazwe archiwum do google to moze juz ktos tez podal bezposredni link.
w jakim sensie zepsuli? bo ja jakos specjalnej roznicy nie zauwazylemWracając do tematu aplikacji, to po ostatniej aktualizacji (1.36.1) zepsuli aktualizowanie tras i przebiegu, działa tylko sprawdzanie poziomu naładowania i temperatura.
Ja dla prób zainstalowałem Tronity. Tam też był okres, że nie pobierał tras. W odróżnieniu od beznadziejnej aplikacji peugeota, w Tronity mam informacje z trasy o zużycie energii, średniej i od do jakiej wartości zużyło akumulator. Szkoda tylko, że z jej poziomu nie można tworzyć harmonogramu ładowania i klimatyzacji.Wyzerowanie danych nie pomogło, przedwczoraj była aktualizacja aplikacji do wersji 1.36.2, niestety u mnie również bez zmian, cały czas nie pobiera tras ani nie aktualizuje przebiegu.
to moze masz cos niedokonfigurowaneWyzerowanie danych nie pomogło, przedwczoraj była aktualizacja aplikacji do wersji 1.36.2, niestety u mnie również bez zmian, cały czas nie pobiera tras ani nie aktualizuje przebiegu.