Nowy soft do Infotaiment i nowe mapy

Halczyn

Zadomawiam się
Wrzucasz update z poziomu softu w aucie czy via usb? U mnie apka niestestety na ios nie dziala tzn widze tylko „ polaczono” jak siedze w aucie, ale nie widze ile auto ma zasiegu itp

p0li

Pionier e-mobilności
ściągam na kompa i wrzucam na usb - wczoraj update zajął jakies 1,5h
nie mam iosa więc tu nie pomoge - ale na andku też idzie to jak krew z nosa - cała komunikacja idzie przez sim w aucie więc jak parkujesz gdzie jest słaby zasięg to trzeba parę razy kliknąć żeby otrzymać aktualne dane te serwery we francji też raczej błagają o jakis upgrade

Halczyn

Zadomawiam się
Potestuje na Andku pozniej. U mnie caly czas widok jak w screenieB2212040-3244-4950-ABB0-3409F8C223D9.jpg

p0li

Pionier e-mobilności
a masz tą usługę "dane pojazdu" aktywowaną? potem w appce trzeba konto założyć i chyba vin wpisać = prawdę mówiąc już nie pamiętam jak to było ale zbyt skomplikowane ni emogło być bo sobue poradziłem ;)

Halczyn

Zadomawiam się
„ dane pojazdu”w aplikacji?W apce zalozylem konto i wkleilem vin, apka laczy sie przez bt bt, bo po wylaczeniu dodaje trase ktora zrobilem.

p0li

Pionier e-mobilności
tą usługę muusisz aktywować/opłacić przy kupnie auta (ja mam na 3 lata w umowie) - dzięki temu auto łączy się z serwerami i oprócz wyświetlania danych w telefonie, możesz zdalnie sterować klimatyzacją czy dostawać live dane o ruchu drogowym czy radarach (a za to trzeba dopłacić osobno :))

Halczyn

Zadomawiam się
A widzisz to tego nie wiedzialem. Bd na akcji serwisowej w poniedzialek w Citroenie to sie dowiem. Btw pisales w jakims watku o tym ze masz fotel elektryczny w wersji Shine? Masz Czy mi sie przysnilo?:) masz ladowarke indukcyjna do telefonu?

Halczyn

Zadomawiam się
Arval zamowil teoretycznie najwyzsze wersje shine, ale bez takich bajerow