skyactivwalker
Pionier e-mobilności
Wiem drugi jest przy Schoenefeld ale ile można jeździć?W Berlinie masz dwa serwisy
Wiem drugi jest przy Schoenefeld ale ile można jeździć?W Berlinie masz dwa serwisy
Daj znać jak ten Schoenefeld, jak Ci się nie chce jechać to podjedź do ogarniętego mechanika i niech podkręca śruby w zawieszeniu. U mnie pomogło, nic już nie stuka.U mnie też jakieś dziwne stuki w zawieszeniu z przodu od samego początku. W lewym kole duzo mocniej niz w prawym. Tak jak by w górnej cześci McPersona. Zobaczymy co na to serwis w Berlinie na Schoenefeld![]()
Ciekawe, możesz powiedzieć które dokładnie śruby, i co znaczy"podkręcą" ( mocniej przykręcą ) ?Daj znać jak ten Schoenefeld, jak Ci się nie chce jechać to podjedź do ogarniętego mechanika i niech podkręca śruby w zawieszeniu. U mnie pomogło, nic już nie stuka.
czegoś się dowiedziałeś? ja mam wizytę w polowie listopada i tak sie zastanawiam czy cos to da - raz pojadęU mnie też jakieś dziwne stuki w zawieszeniu z przodu od samego początku. W lewym kole duzo mocniej niz w prawym. Tak jak by w górnej cześci McPersona. Zobaczymy co na to serwis w Berlinie na Schoenefeld![]()
ktoś miał sytuację, że najpierw wycena z ajkaś kwotą a potem zrobili to w ramach gwarancji?Aha no to słabo - a co ostatecznie robili?
Btw w aplikacji, umawiając spotkanie, ustawiłem termin i mam szacunkowe koszty jakieś 1300pln i to mam możliwość zaakceptować - ktoś to mial
I akceptował i potem go zafakturowali? Bo jak dla mnie to jest w ramach gwarancji do zrobienia przy 7000 km
Tak miałem z wymianą osłony aero pod autem z przodu. Wycena na 2000 - nie byli pewni, która osłona będzie do wymiany, więc wycenili dwie i czy zrobią na gwarancji, a finalnie nie zapłaciłem nic.ktoś miał sytuację, że najpierw wycena z ajkaś kwotą a potem zrobili to w ramach gwarancji?
Nadal się z tym bujam.Bez zmian, dalej klika.