Alicjush

Nowy na Forum
Jak dotąd do PL Tesle przyjeżdżały z Koper ale oczywiście zawsze może być jakiś wyjątek od reguły. GLOVIS SUPREME idzie do Barcelony więc stąd nic dla nas nie będzie. Kolejny do Koper idzie RCC AMSTERDAM ale patrząc po pozycje statku na mapie to VINy już raczej rozdane choć nie wiadomo gdzie. Bo to że statek idzie do Koper nie oznacza że dostaniemy z niego jakiekolwiek auto. Czekamy więc na kolejny statek do Koper. Aktualnie kandydatem jest HYPERION RAY, za pare dni powinna być informacja gdzie się wybiera.
Ja spodziewam się swojego TMY RWD na RCC AMSTERDAM. Ukryty vin od 24.10.2022, zamówiona 28.08.2022.

Alicjush

Nowy na Forum
U mnie (Niemcy) dostawa 11.11.2022. Dostałem dziś maila i na koncie Tesli pojawiła się data , godzina i miejsce odbioru.
To Wasze auta zapewne oczekują na rozładunek w Koper, ze statku Grande California.
Mają chyba w Koper przepełnienie, bo ten statek czeka od dłuższego czasu.
Kolejna dostawa do Koper - Grande California też ma datę wyładunku późniejszą o 2 dni, niż wynikałoby to z szacowanego czasu podróży-tak jakby też musiała swoje odstać przed portem.

spavacz

Zadomawiam się
Mam na myśli inny dzień odbioru? Jak ma się prace z grafikiem na 2miechy do przodu ciężko nagle coś zmienić nawet 2 tyg wcześniej.
Ktoś temat przerabiał? Z kim gadać?

Quba88

Posiadacz elektryka
Mam na myśli inny dzień odbioru? Jak ma się prace z grafikiem na 2miechy do przodu ciężko nagle coś zmienić nawet 2 tyg wcześniej.
Ktoś temat przerabiał? Z kim gadać?
Będą dzwonili. Ja mialem przekładane bo był problem z zarejestrowaniem i z soboty przekładałem na środę. Nie było żadnego problemu. Kontakt mailowy z p. Joanna wszystko załatwil.

Soltys83

Zadomawiam się
Pochwalę się i ja że 14 na 17.00 mam odbiór.
Myślicie że wyrobią się z wysyłaniem dokumentów do rejestracji byśmy zdążyli na tego 14?