Yavor

Zadomawiam się
Ale tu gorąco… ufff… ten stressss…,
Za kilka miesięcy będziecie się śmiać z tej napinki, mnie na szczęście ona ominęła ( nie odbierałem z check-list). 😉
Powodzenia i radości z nowego nabytku…
Dobra dobra nie zazdrość 😆 Póki co czuję fajne podniecenie przed odbiorem. Przekopuje forum w poszukiwaniu informacji, kupuje różne mnie lub bardziej przydatne "gadżety".
Pewnie za kilka miesięcy będę tęsknił za tym uczuciem...

nyknow

Fachowiec
Dobra dobra nie zazdrość 😆 Póki co czuję fajne podniecenie przed odbiorem. Przekopuje forum w poszukiwaniu informacji, kupuje różne mnie lub bardziej przydatne "gadżety".
Pewnie za kilka miesięcy będę tęsknił za tym uczuciem...
pociesze Cię (może) ale po odbiorze raczej już za uczuciem czekania nie będziesz tęsknił ..... u mnie to czekanie było nawet fajne a potem jazda w sumie na tyle ok ze jakoś nie tęskniłem za tym. teraz bardziej kwestia ze coś stuka puka w zawieszeniu itp hahahahahahahah więc takie tematy

daniel

Señor Meme Officer
Co tam miejsca w porcie nie ma dla Grande California ? Początkowo miał być 31.10.
Dzisiaj widziałem, że dopłynął do portu wczoraj o 19. Chyba że nie umiem czytać tych statusów.

dawson

Fachowiec
Opis statku to „na kotwicy” i zielona ikonka. Zawsze jak byl rozladowany ikonka zmieniala sie na niebieska i opis byl „zacumowany”
Zielony kolor to " In transit to destination" czyli jeszcze nie osiągnął celu , do tego jak osiągnie , zmieni na niebieski rozładują to znikanie z mapy?
No moje czeka obok portu z autami na pokładzie

Last edited: