Nie, i też się niecierpliwię. Legendarny pan Piotr się nie odzywa. Rozchorował się na dobre. 🤨Czy ktoś z Tesla Poland dostał papiery do rejestracji już? Kiedy zazwyczaj wysyłają?
Nie, i też się niecierpliwię. Legendarny pan Piotr się nie odzywa. Rozchorował się na dobre. 🤨Czy ktoś z Tesla Poland dostał papiery do rejestracji już? Kiedy zazwyczaj wysyłają?
Ja. Pisałem o tym wiele razy. Ta sama data zamówienia. Miał być na 100% w czerwcu 🤣🤣🤣Czy ktoś czeka na auta przez Arval ?. Wersja budżetowa zamówiona 9.02.2022 i nic dalej nie wiem 🙄
A powiedz mi mógłbyś mi dać namiary na ten serwis? , Jakie opony kupujesz?Ja mam sprawdzony serwis w Wawie, więc zamówię opony do nich i od razu pojadę z salonu na wymianę.
Nie strasz proszę. Jak już wystawili fakturę na leasing to chyba tylko zatopienie statku mogłoby wstrzymać wydanie auta (tfu tfu odpukać) 😏W sumie gdybym nie czytał elektrowozu to napinałbym się mniej, wszystko po opowieściach ze znikającymi vinami![]()
A proszę Cię bardzo.A powiedz mi mógłbyś mi dać namiary na ten serwis? , Jakie opony kupujesz?