daniel

Señor Meme Officer
Adap
o czyli jest nadzieja :) a złącze mobilne dostałeś? Była tak może niebieska wtyczka 16A czy tylko schuko?
Adapter tylko Schuko. Niebieski kabel był, ale to Type2 z tego co rozumiem.

daniel

Señor Meme Officer
Patrzcie jakie mam defekty.
Fałdka na prawym tylnym siedzeniu.
IMG_20221111_100225.jpg

Prawe przednie drzwi wystają "pod wiatr". Wiem, że paluch krzywy, ale naprawdę tak jest. ;)
IMG_20221111_100244.jpg

Były jeszcze dwie grudki lakieru na progu, a progi już są brudne i nie mogę tego znaleźć. 😅
Środkowy zagłówek z tyłu ma duże luzy, ale też nie jakieś tragiczne. Jak jest złożony to nie hałasuje. Może jak jest rozłożony to by coś grechotał, ale nie sprawdzałem tego, bo jeszcze aż tak mi się nie nudziło.

daniel

Señor Meme Officer
Wszystko zgłoszone? Będzie naprawiane?
Eee, w ogóle mi to nie przeszkadza. Może trzeba spojrzeć kiedyś na ten zagłówek, bo wpływa na bezpieczeństwo, ale raczej nikt nie będzie tam jeździł, więc nie mam ciśnienia.
Te drzwi wystają na szerokości może 3cm. Nie powodują szumu, więc jak dla mnie "w tolerancji"

Rafalski

Posiadacz elektryka
Rzeczywiście raczej drobnostki, a lampy matrixy są? Wiem ze i tak nie ma softa pod nie ale warto mieć. Ponoć czasem wsadzali zwykle ledy

daniel

Señor Meme Officer
Rzeczywiście raczej drobnostki, a lampy matrixy są? Wiem ze i tak nie ma softa pod nie ale warto mieć. Ponoć czasem wsadzali zwykle ledy
Muszę odpalić light show to zobaczę.

pluto

Pionier e-mobilności
Nie trzeba odpalać, można je rozpoznać patrząc na kształt pola świetlnego wyświetlanego np. na ścianie lub drzwiach garażu – składa się z prostokątów.