najpierw była mowa o wakacjach, teraz koniec roku czyli 2023
W wakacje FSD beta dla nielicznych, a pod koniec roku rozszerzona beta czyli dla większej ilości osób. Nie zmienia to faktu, że możesz mieć racjęnajpierw była mowa o wakacjach, teraz koniec roku czyli 2023
nieee, tylko przepisy ograniczają Elona wprowadzenie tego w Europie, jeśli nie zostaną zluzowane to bety nie będzie, jak zostaną zluzowane to FSD zostanie dostosowaneW wakacje FSD beta dla nielicznych, a pod koniec roku rozszerzona beta czyli dla większej ilości osób. Nie zmienia to faktu, że możesz mieć rację![]()
Tak tylko pisał on o tym, że w Europie styl jazdy jest trochę inny (ulice też). Z tego wynika, że najpierw muszą dostać zgodę, a potem będą testować FSD u nielicznych (wakacje), a jak testy pójdą dobrze to rozszerzą betę (pod koniec roku). Tak samo było w USA.nieee, tylko przepisy ograniczają Elona wprowadzenie tego w Europie, jeśli nie zostaną zluzowane to bety nie będzie, jak zostaną zluzowane to FSD zostanie dostosowane
Blisko jestes z Elonem to byś spytał czemu Polscy klienci nie mogą kupic BOOST PACK do LR przez aplikacje... pieniazki czekaja
premium też nie mogą więc to celowy burdel wprowadzony. wczoraj pomagałem komuś kupić premium i nowa jakość, zmiana języka w jego przypadku nie pomogła, nie ma linku do kupienia premium w miejscu w którym ja go mam mimo że nie działaBlisko jestes z Elonem to byś spytał czemu Polscy klienci nie mogą kupic BOOST PACK do LR przez aplikacje... pieniazki czekaja![]()