FSD - dla naiwnych

Grethold

Zadomawiam się
Takie nowinki odnośnie FSD i SS na twitterze:
1620822752082.png

Ciekawe czy dostaną zgodę ;)

Bronek

Pionier e-mobilności
To się wzystko "utopi" w utopii takiego podejścia, że od razu auto samo pojedzie po flaszkę w naszym np Kraju, gdzie ponad połowa kierowców łamie przepisy itp...
Moim zdaniem, trzeba małymi kroczkami. Nadzór zachować ale popuszczać obostrzenia sukcesywne , np te głupie 5 sek do zatwierdzenia manewru, albo w ogóle po co zatwierdzać dwiema czynnościami? Kierunkowskaz + ruch kierownicą......

danielm

Pionier e-mobilności
W wakacje FSD beta dla nielicznych, a pod koniec roku rozszerzona beta czyli dla większej ilości osób. Nie zmienia to faktu, że możesz mieć rację ;)
nieee, tylko przepisy ograniczają Elona wprowadzenie tego w Europie, jeśli nie zostaną zluzowane to bety nie będzie, jak zostaną zluzowane to FSD zostanie dostosowane

Grethold

Zadomawiam się
nieee, tylko przepisy ograniczają Elona wprowadzenie tego w Europie, jeśli nie zostaną zluzowane to bety nie będzie, jak zostaną zluzowane to FSD zostanie dostosowane
Tak tylko pisał on o tym, że w Europie styl jazdy jest trochę inny (ulice też). Z tego wynika, że najpierw muszą dostać zgodę, a potem będą testować FSD u nielicznych (wakacje), a jak testy pójdą dobrze to rozszerzą betę (pod koniec roku). Tak samo było w USA.

krzyss

Pionier e-mobilności
Takie nowinki odnośnie FSD i SS na twitterze:
View attachment 845

Ciekawe czy dostaną zgodę ;)
Blisko jestes z Elonem to byś spytał czemu Polscy klienci nie mogą kupic BOOST PACK do LR przez aplikacje... pieniazki czekaja ;)

danielm

Pionier e-mobilności
Blisko jestes z Elonem to byś spytał czemu Polscy klienci nie mogą kupic BOOST PACK do LR przez aplikacje... pieniazki czekaja ;)
premium też nie mogą więc to celowy burdel wprowadzony. wczoraj pomagałem komuś kupić premium i nowa jakość, zmiana języka w jego przypadku nie pomogła, nie ma linku do kupienia premium w miejscu w którym ja go mam mimo że nie działa :) oba auta 2019

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie działało do czasu stania się Prawdziwym Polakiem na stronie Tesli. Jako "emigrant wyspowy" mogłem se kliknąć
Jesteśmy za dumni by kupować kartą. Skoro Szef wszystkich szefów takowej nie ma.