Jak tam Wasze wnioski (firmowe, bez leasingu)?

Jac3k

Posiadacz elektryka
U mnie 11 miesięcy. Zadzwoniłem wczoraj do nich z pytaniem ile aktualnie czeka się na rozpatrzenie wniosku. Miła Pani poinformowała, że od 4 do 5 miesięcy. To się ją pytam czemu mój wniosek rozpatrują od stycznia. Nie wiedziała co mi odpowiedzieć i poradziła, że mam napisać do nich zażalenie na adres: [email protected] Piszcie więc do nich wszyscy zażalenie na ten adres. Przynajmniej będą musieli nam coś odpowiedzieć.
W mnie też 05.01 minie rok od złożenia wniosku. Może będą chcieli zmieścić się w terminie nie przekraczającym roku ;-) Czego spodziewać się po Państwie z kartonu. Jedyny plus jest taki, że zostanie rok jeżdżenia z naklejką.

Cav

Pionier e-mobilności
No to dziwne, bo mój wniosek jest starszy, uzupełniałem raz, a umowy do podpisu nadal nie mam....
No chyba że jest, tylko info nie doszło.
Ty dostałeś maila w temacie?

Jacek 3

Zadomawiam się
No to dziwne, bo mój wniosek jest starszy, uzupełniałem raz, a umowy do podpisu nadal nie mam....
No chyba że jest, tylko info nie doszło.
Ty dostałeś maila w temacie?
Tak wszystko na email. Mam złożone dwa wnioski i do podpisu przyszedł ten składany 3 miesiące pózniej.

Cav

Pionier e-mobilności
W sensie że w grudniu 2021 składałeś drugi, a pierwszy trzy miesiące wcześniej?
Jak, skoro to od listopada ruszyło?

Jacek 3

Zadomawiam się
W sensie że w grudniu 2021 składałeś drugi, a pierwszy trzy miesiące wcześniej?
Jak, skoro to od listopada ruszyło?
Pierwszy 6 grudnia 21, drugi 17 marca 22 i ten mam podpisany. Mają chyba jakąś maszynę losująca:)