TMX Plaid - odbiory Q4 2022

tokwi

Pionier e-mobilności
DMC blisko ~3 tony jest super. Jak ktoś potrzebuje to pociągnie duża przyczepę kempingową albo 2 tony węgla.

Last edited:

rav

Posiadacz elektryka
O 18.12 dzwoniła Tesla do mojej żony i jak myślicie po co? Bo ja nie wiem. Oczywiście żona nie odebrała a w drugą stronę już nie da rady - są po pracy .
Rozwód czy zmienić nr do kontaktu? Rozwód będzie lepszym rozwiązaniem. Maila zmieniłem a o nr telefonu zapomniałem.
Ma już jedną żółtą kartkę......
Również mam zamówienie na żonę ale podałem swój nr telefonu 🤣

Zapewne dzwonili że ktoś podrzucił opony 😁

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
tm3lr ma 370 ? a jechalem w 5 osob i 100kg bagazu pewnie :p
Po ok 70kg na głowę. Polak musi mieć w osobowym możliwość przewiezienia 10 worków kartofli i cementu na działkę. To u nas Matiz miał kartkę aby robić za dostawcze.
To pic homologacyjny...
Kiedyś Citroenem BX przewiozłem prawie 30 krawężników na raz.

krzyss

Pionier e-mobilności
Po ok 70kg na głowę. Polak musi mieć w osobowym możliwość przewiezienia 10 worków kartofli i cementu na działkę. To u nas Matiz miał kartkę aby robić za dostawcze.
To pic homologacyjny...
Kiedyś Citroenem BX przewiozłem prawie 30 krawężników na raz.
Ja mialem 110kg :p i wiekszosc nie byla 70kg :p a wiezlismy dwie skrzynki niemieckiego piwka i wszystkie frykasy :)

było grubo przekroczone.

thundabyr

Zadomawiam się
Ponoć są nowe

Ponoć

Pewnie montowali te stare aż się zapasy skończą więc loteria co się trafi. To by też znaczyło że retrofit jest możliwy :)

Edit: Skoro odbiór już na indywidualnych to papiery musieli dostać chyba z miesiąc temu? Przynajmniej tyle się u nas czeka na ostateczne tablice.