ciastek
Pionier e-mobilności
Z tylu w S belka dachowa wypada nad głowa, przez co z tylu jest mniej miejsca niż w 3. Przynajmniej kiedyś tak było.S jest dużo większy. Dłuższy i szerszy
Z tylu w S belka dachowa wypada nad głowa, przez co z tylu jest mniej miejsca niż w 3. Przynajmniej kiedyś tak było.S jest dużo większy. Dłuższy i szerszy
wg moich pasażerów w s jest dużo więcej miejsca z tyłu niż w 3, sam nie testowałemZ tylu w S belka dachowa wypada nad głowa, przez co z tylu jest mniej miejsca niż w 3. Przynajmniej kiedyś tak było.
Również mam zamówienie na żonę ale podałem swój nr telefonu 🤣O 18.12 dzwoniła Tesla do mojej żony i jak myślicie po co? Bo ja nie wiem. Oczywiście żona nie odebrała a w drugą stronę już nie da rady - są po pracy .
Rozwód czy zmienić nr do kontaktu? Rozwód będzie lepszym rozwiązaniem. Maila zmieniłem a o nr telefonu zapomniałem.
Ma już jedną żółtą kartkę......
tm3lr ma 370 ? a jechalem w 5 osob i 100kg bagazu pewnieEee... X ma 427 kg ładowności?! ROTFL!
Ponoć są noweZwróciliście uwagę ze tylny ekran został zmniejszony?
USA
View attachment 7935
Europa
View attachment 7934
Po ok 70kg na głowę. Polak musi mieć w osobowym możliwość przewiezienia 10 worków kartofli i cementu na działkę. To u nas Matiz miał kartkę aby robić za dostawcze.tm3lr ma 370 ? a jechalem w 5 osob i 100kg bagazu pewnie![]()
Ja mialem 110kgPo ok 70kg na głowę. Polak musi mieć w osobowym możliwość przewiezienia 10 worków kartofli i cementu na działkę. To u nas Matiz miał kartkę aby robić za dostawcze.
To pic homologacyjny...
Kiedyś Citroenem BX przewiozłem prawie 30 krawężników na raz.
Pewnie montowali te stare aż się zapasy skończą więc loteria co się trafi. To by też znaczyło że retrofit jest możliwyPonoć są nowe
Ponoć