No i będzie to co chciałem 2022.44.25.1

daniel

Señor Meme Officer
Też już mam. Jest w pytę. Wyłączanie kierunkowskazu po zmianie pasa działa świetnie, ale na początku pewnie z 30 razy włączałem odruchowo kierunkowskaz po tym jak się wyłączył.
Zawsze tęcza włączone. 🌈 Staram się używać autopilota, ale tylko w małym ruchu ma sens. Na zakrętach przy prędkości około 125-130 ma się wrażenie, że nie utrzyma się w pasie na zakręcie.
Żaden inny producent nie daje takiej paczki na święta. 🥳 Synek, powidz no, kto tyle doł?

lookash_c

Pionier e-mobilności
Żaden inny producent nie daje takiej paczki na święta. 🥳 Synek, powidz no, kto tyle doł?
"Daje" tak samo, jak "daje" rząd. Raczej oddaje, co się już wcześniej opłaciło z góry :) Ale przynajmniej miło, że pamiętają o użyszkodnikach :)

Michal

Moderator
"Daje" tak samo, jak "daje" rząd. Raczej oddaje, co się już wcześniej opłaciło z góry :) Ale przynajmniej miło, że pamiętają o użyszkodnikach :)
Bzdura czy zawiść? Opłacone było, to co dawali podczas zakupu. Wszystko ponad jest ponad. W innych markach byłoby za kasę albo po prostu niemożliwe, bo tylko rok modelowy cokolwiek nowego wprowadza.

lookash_c

Pionier e-mobilności
Bzdura czy zawiść? Opłacone było, to co dawali podczas zakupu. Wszystko ponad jest ponad. W innych markach byłoby za kasę albo po prostu niemożliwe, bo tylko rok modelowy cokolwiek nowego wprowadza.
Wyjmij kijek z tyłka, to zobaczysz różowe yeti ;-P

Michal

Moderator
Wyjmij kijek z tyłka, to zobaczysz różowe yeti ;-P
Nie wypowiadaj się o tym o czym nie masz pojęcia. Wszędzie Cię pełno, zwłaszcza na forach Tesli, a w stopce nie widzę żadnego auta tej marki. Może rozruszaj tamte fora, zamiast tutaj swoje "mondrości" prawić.

Michal

Moderator

lookash_c

Pionier e-mobilności
Nie wypowiadaj się o tym o czym nie masz pojęcia. Wszędzie Cię pełno, zwłaszcza na forach Tesli, a w stopce nie widzę żadnego auta tej marki. Może rozruszaj tamte fora, zamiast tutaj swoje "mondrości" prawić.
Czyli nie widzisz różowego Yeti... ;-)
Przepraszam, że udzielam się na innych forach niż powinienem, już z podkulonym siusiakiem wracam na forum Twingo (crap, nie ma!).
Czytam jak mam chęć i czas wszystko, piszę też - póki co można, to nie elonotwitter ;-)
A jak się powyzłośliwiałem, to wracając do meritum - wytłumaczę się. Miałem na myśli, że to miło, że Tesla użytkownikom swoich aut regularnie udostępnia aktualizacje, ale robi to z pieniędzy, które dzięki tym użytkownikom zarobiła. Mam nadzieję, że teraz dostatecznie klarownie wyłożyłem myśli.