Pyo_trek
Posiadacz elektryka
Mój SR+ zainstalował już w sobotę.Hej czy wszyscy już dostali aktualizację świąteczną? Czekam i czekam i nic![]()
Mój SR+ zainstalował już w sobotę.Hej czy wszyscy już dostali aktualizację świąteczną? Czekam i czekam i nic![]()
@Bronek Jesteś szybszy niż internet, jeszcze nigdzie nie ma release notes dla tej paczkiIdzie 2022.44.30 w xie
"Daje" tak samo, jak "daje" rząd. Raczej oddaje, co się już wcześniej opłaciło z góryŻaden inny producent nie daje takiej paczki na święta. 🥳 Synek, powidz no, kto tyle doł?
Bzdura czy zawiść? Opłacone było, to co dawali podczas zakupu. Wszystko ponad jest ponad. W innych markach byłoby za kasę albo po prostu niemożliwe, bo tylko rok modelowy cokolwiek nowego wprowadza."Daje" tak samo, jak "daje" rząd. Raczej oddaje, co się już wcześniej opłaciło z góryAle przynajmniej miło, że pamiętają o użyszkodnikach
![]()
Wyjmij kijek z tyłka, to zobaczysz różowe yeti ;-PBzdura czy zawiść? Opłacone było, to co dawali podczas zakupu. Wszystko ponad jest ponad. W innych markach byłoby za kasę albo po prostu niemożliwe, bo tylko rok modelowy cokolwiek nowego wprowadza.
Nie wypowiadaj się o tym o czym nie masz pojęcia. Wszędzie Cię pełno, zwłaszcza na forach Tesli, a w stopce nie widzę żadnego auta tej marki. Może rozruszaj tamte fora, zamiast tutaj swoje "mondrości" prawić.Wyjmij kijek z tyłka, to zobaczysz różowe yeti ;-P
No i ściąga się2022.44.25.2Ps. ja też nie dostałem jeszcze aktualizacji![]()
Czyli nie widzisz różowego Yeti... ;-)Nie wypowiadaj się o tym o czym nie masz pojęcia. Wszędzie Cię pełno, zwłaszcza na forach Tesli, a w stopce nie widzę żadnego auta tej marki. Może rozruszaj tamte fora, zamiast tutaj swoje "mondrości" prawić.