Bartosz
Pionier e-mobilności
Pomalowali obdarte z farby zawiasy?Dzisiaj był u mnie serwis mobilny Tesli usunąć niedociągnięcia, które wykryłem przy odbiorze:
Szybko, miło, fachowo.
Pomalowali obdarte z farby zawiasy?Dzisiaj był u mnie serwis mobilny Tesli usunąć niedociągnięcia, które wykryłem przy odbiorze:
Szybko, miło, fachowo.
Fajnie. Większość problemów to tak naprawdę drobiazgi. Szkoda, że nie mogę tego robić przed odbiorem. Postrzeganie marki byłoby dużo lepsze.
Ja mam termin ale VINu jeszcze nieKtoś już dostał może VIN? Wszystko dopięte ale nasza opiekunka w Tesli poszła na urlop a mail ogólny nie odpowiada.
Termin też mam (10-24.06 a był majowy) ale nie zmienili danych finansującego więc mam wrażenie że przy moim zamówieniu nikt jeszcze nie "majstrował"Ja mam termin ale VINu jeszcze nie
Ja mam już konkretny termin data i godzinaTermin też mam (10-24.06 a był majowy) ale nie zmienili danych finansującego więc mam wrażenie że przy moim zamówieniu nikt jeszcze nie "majstrował"
nie to żebym Cię straszył ale w ubiegłym roku byłem umówiony na serwis, czas oczekiwania miesiąc. jadę w poniedziałek do warszawy od 6 rano. o 9rano gdy do warszawy została mi godzina dzwoni do mnie serwisant z informacją że był 2 tyg na urlopie, wrócił właśnie z urlopu i widzi że nikt nie zamówił części na wymianę i czy już wyjechałemKtoś już dostał może VIN? Wszystko dopięte ale nasza opiekunka w Tesli poszła na urlop a mail ogólny nie odpowiada.
Tego się obawiam więc maile wysyłam też na ogólny adres. Pożyjemy, zobaczymy.nie to żebym Cię straszył ale w ubiegłym roku byłem umówiony na serwis, czas oczekiwania miesiąc. jadę w poniedziałek do warszawy od 6 rano. o 9rano gdy do warszawy została mi godzina dzwoni do mnie serwisant z informacją że był 2 tyg na urlopie, wrócił właśnie z urlopu i widzi że nikt nie zamówił części na wymianę i czy już wyjechałem![]()