Szymek

Fachowiec
Odebrałem dziś i mam czujniki z przodu
Mam nadzieje że została jeszcze jedna biała trójka na placu? Ciekawi mnie czy będę miał te czujniki czy nowe kamery. I tak źle i tak niedobrze.

Wygląda na to że będę ostatni w tym roku. Odbiór mam 27.12. PKO Leasing dopiero wczoraj łaskawie zarejestrowało samochód a dziś już nie dałem rady podjechać. Ze Szczecina to całodniowa wycieczka a ktoś te sałatki i pierogi musi zrobić:p Notabene Tesla proponowała również żebym w Wigilie podjechał :D Rozważali też że auto wrzucą na lawetę bo bardzo chceli się pozbyć wszystkich aut przed świetami ze względu na jakieś zamknięcie roku księgowego czy coś podobnego.

PioWi

Zadomawiam się
Mam nadzieje że została jeszcze jedna biała trójka na placu? Ciekawi mnie czy będę miał te czujniki czy nowe kamery. I tak źle i tak niedobrze.

Wygląda na to że będę ostatni w tym roku. Odbiór mam 27.12. PKO Leasing dopiero wczoraj łaskawie zarejestrowało samochód a dziś już nie dałem rady podjechać. Ze Szczecina to całodniowa wycieczka a ktoś te sałatki i pierogi musi zrobić:p Notabene Tesla proponowała również żebym w Wigilie podjechał :D Rozważali też że auto wrzucą na lawetę bo bardzo chceli się pozbyć wszystkich aut przed świetami ze względu na jakieś zamknięcie roku księgowego czy coś podobnego.
Doleciałem do Gorzowa lądując się łącznie 48 min tak informacyjnie, raz Tesla koło Zgierza i 17 min Orlen przed poznaniem, tak informacyjnie

Michaal

Zadomawiam się

Dzisiaj było jeszcze kilka białych trójek na placu i przyjechała nowa dostawa S/X

Szymek

Fachowiec
Samochód odebrany wczoraj. Na placu jeszcze kilka trójek jest więc może nie jestem ostatni. Ogólnie obyło się bez większych problemów, zgłosiłem jakąś małą niedokładność w spasowaniu lewych przednich drzwi i lekkie zabrudzenie na tapicerce. Ale nic poważnego i nie sądzę żebym się z tym bujał do serwisu. Mimo małej liczby klientów, atmosfera w salonie raczej napięta. Jeden gość dość mocno był wkurzony przy odbiorze swojego Plaida (ponoć jedną z wad na długiej liście było to że nie jechał prostu o_O). A inny troszkę załamany podejściem serwisu. Ale nie wiem o co dokładnie chodziło. Anyway, nie wyobrażam sobie odbierania auta w kotle na koniec kwartału jak mają do wydania >200 aut w kilka dni. Wczoraj zajęło mi to 2h a co dopiero jak jest więcej ludzi. Na pierwszy rzut oka to mają tam niezły bałagan, ekipa jest młoda i raczej nikogo kto bierze za to wszystko odpowiedzialność to tam nie ma. Mam szczerą nadzieje że nie będę miał już z tymi ludźmi kontaktu🙏

Trasa Warszawa - Szczecin raczej bez problemów choć zerkałem na te procenty które uciekały dość szybko. Trochę chyba też za szybko jechałem. Ale za to ładowanie leci błyskawicznie więc tu naprawdę szacun dla Tesli. Załapałem się też na małą kolejkę do Greenway-a pod Gorzowem. Nie powiem, trochę to było mało przyjemne. Auto świat miał racje 😪

Z rzeczy które mi się jeszcze podobają to jakość wnętrza. Spodziewałem się jakiegoś dramatu a tu jest "jakby luksusowo";) Chociaż też nie jestem jakiś mocno premium a mój poziom to raczej level VW passata.

Aha, i tesla zmieniła mi przed odbiorem opony zamówione z oponeo. Na koniec zadzwonili żeby skasować mnie za to 160zł. Trochę mnie tym rozbawili. Ale może to norma też w innych markach, nie wiem. W sumie spoko, ważne że nie musiałem latać.

IMG_3513.jpeg

Najnowsze dyskusje