Ja mam iphone i case do.iphone z magsafe. Sprawdza się rewelacyjnie i nie zamieniłbym tego. Dobrze się telefon na tym trzyma. Lokalizacja jest dobra fajnie telefon widać.Myślałem o nim, ale nie mam doświadczenia z magsafe.
Mój telefon nie jest magnetyczny.
Da się pierścień dokleić do casa, tak, żeby to się nie odklejało?
A zrobiłeś to co jest napisane? W profilu kierowcy w samochodzie musisz zaznaczyć, że ten telefon jest związany z profilem.Przesiadłem się z iPhone 8 na 13. Wszystko ustawione idealnie tak samo. I generalnie wszystkie potrzebne funkcjonalności idealnie chodzą.
Ale jedna mniej potrzebna nieChodzi o podgląd z kamer, dostaje na telefonie taki komunikat. W tym samym czasie na 8 chodzi.View attachment 8137
Wygląda jak przypisany. Musiałbym zobaczyć jak to u mnie wygląda w samochodzie. 🤔Wydaje mi się że mam. Poniżej zdjęcie.
View attachment 8139
A jaki masz telefon? Pojawia się co raz więcej caseów do telefonów z Androidem, które mają magsafe - np peak design. Znajomy ma to w S22 Ultra i porównywaliśmy siłę przyciągania do japka 13 pro w kejsie nomad (internety podpowiadają, że ma jeden z mocniejszych magnesów) - mieliśmy obaj wrażenie, że peak design trzyma się mocniej niż nomad.No, ale niestety nie mam iphona.
Wiem, że są dostępne doklejane pierścienie, ale wolałbym nie doklejać go do telefonu, tylko do casa,
No i tu się obawiam, że odpadnie, bo do silikonu taśmy słabo się kleją.
Oneplus Nord CE 5GA jaki masz telefon? Pojawia się co raz więcej caseów do telefonów z Androidem, które mają magsafe - np peak design. Znajomy ma to w S22 Ultra i porównywaliśmy siłę przyciągania do japka 13 pro w kejsie nomad (internety podpowiadają, że ma jeden z mocniejszych magnesów) - mieliśmy obaj wrażenie, że peak design trzyma się mocniej niż nomad.