8 lat za darmo a potem nie wiadomoP.S.
O co chodzi z standard Conectiwvity w samochodach kupionych po 20 lipca 2022. To one nawet standard będą miały płatny?
8 lat za darmo a potem nie wiadomoP.S.
O co chodzi z standard Conectiwvity w samochodach kupionych po 20 lipca 2022. To one nawet standard będą miały płatny?
Składałbym apelację do wyższej instancji. Z tego co czytam nie jesteś jednorazowym klientem Tesli. Powinno się takich doceniać. Nawet jeśli są z Polski.Nam się należy z Danielem, ale mnie chyba wyruc.. li, bo auto z nas przepisali na nas na nas, aby zmienić wadliwie wpisane państwo. Nie znaleźli innej metody jak niby sprzedaż samemu sobie. To były niby niedawne czasy ale w Europie i Polsce prehistoria jeśli chodzi o Teslę
Łe, po 8 latach to trzeba wymieniać baterię i samochód na złom8 lat za darmo a potem nie wiadomo
tak, od 2030 na nieznanych zasadach. do tego czasu wszystko się może pozmieniać. PS. pod koniec 2020 przestałem płacić za premium z winy Tesli i rzeczywiście niczego mi nie brakowało. dopiero jak w 2021 wprowadzili podgląd z kamer a ja nie mogłem z tego korzystać to zacząłem męczyć tesle o premium to dali za darmoTeż tak zrobię, ale coś mi się wydaje, że niczego nie będzie mi brakowało
P.S.
To tak jak Państwo daje ci 13 tle i 14 tleNie państwo daje tylko podatnicy, coś mi tu komunizmem zalatuje.
Chętnie bym zapłacił za ten abonament gdyby Tesla pobierała aktualizacje po tym internecie. Niestety upiera się na WIFI. Ale Netflixa oglądać na koszt Elona to można dzień i noc. Gdzie tu sens, gdzie tu logika.Jak czytam te wasze stękanie na koszt 35zł/mies za dodatkowe korzyści to mi się nasuwa tylko jedno - "polaczkowanie".
Od zawsze było wiadomo, że jak się Tesla ogarnie w Europie Wsch. to zacznie pobierać opłaty za usługi premium.
Za to co dostajesz w tej usłudze to i tak niewiele chcą forsy.
Średnie zużycie danych we flocie.Gdzie tu sens, gdzie tu logika.
Mam SIM za 30 zł w Tesla Android i fakt, że pobiera przez nią aktualizacje to tylko problem - już nie raz straciłem transfer przed końcem miesiąca.za te 30zł lub nawet mniej będę miał to co w Premium i aktualizacje też będą się pobierać
Ale zdalnego podglądu z kamerek i tak nie będzie, nie?Mam stary modem GSM z WIFI to wrzucę sobie kartę SIM i za te 30zł lub nawet mniej będę miał to co w Premium i aktualizacje też będą się pobierać
Jak mi wyłączą w styczniu to Ci powiem bo teraz to ciężko stwierdzić.Ale zdalnego podglądu z kamerek i tak nie będzie, nie?
No właśnie nie mam spokoju bo nie mam nigdzie WIFI tam gdzie parkuje samochód więc co aktualizację mam walkę o to żeby się pobrała. Jedynie ten roaming byłby dla mnie na plus, ale to mogę sobie wykupić jeżeli będę wyjeżdżał za granicę.Średnie zużycie danych we flocie.
Mam SIM za 30 zł w Tesla Android i fakt, że pobiera przez nią aktualizacje to tylko problem - już nie raz straciłem transfer przed końcem miesiąca.
I jeszcze o roamingu zapomniałeś.
W skrócie - płacisz 35 zł i masz spokój, lub kombinujesz i jesteś może dychę do przodu.
Oto logika:Chętnie bym zapłacił za ten abonament gdyby Tesla pobierała aktualizacje po tym internecie. Niestety upiera się na WIFI. Ale Netflixa oglądać na koszt Elona to można dzień i noc. Gdzie tu sens, gdzie tu logika.