Jak tam Wasze wnioski (firmowe, bez leasingu)?

Cav

Pionier e-mobilności
Napiszą Ci w mailu.
Najpierw wyślą umowę, którą musisz podpisać (podpisem kwalifikowanym) i odesłać.
Potem napisali, że chcą cesję ubezpieczenia.
Wysłałem, czekam na odpowiedź czy się zgadza.
Kolejne kroki mają opisać w kolejnym mailu.
Chyba się zgadzało, bo w kolejnym kroku przysłali weksel do podpisania.

Robił to już ktoś u notariusza, albo ma wiedzę ile taka przyjemność kosztuje?
I to samo pytanie jeśli chodzi o bezpieczne przesłanie podpisanego weksla pocztą tradycyjną......

piotrekws

Nowy na Forum
Jeszcze takie pytanie, po otrzymaniu statusu w funduszu po pozytywnej ocenie formalnej, wymagane są kolejne dokumenty, czy nadal wspaniali urzędnicy wyznaczają terminy 5 dni lub odrzucenie wniosku?

Cav

Pionier e-mobilności
Jeszcze takie pytanie, po otrzymaniu statusu w funduszu po pozytywnej ocenie formalnej, wymagane są kolejne dokumenty,
Oczywiście, przeczytaj wątek, choćby kilka stron od końca.

P.S.
Pozytywną ocenę wniosku to ja już miałem w maju 2022.

piotrekws

Nowy na Forum
Oczywiście, przeczytaj wątek, choćby kilka stron od końca.
Czytałem, może źle to sformułowałem. Pytanie dotyczyło nie tego czy są jakieś dodatkowe dokumenty wymagane, tylko czy nadal na wykonanie i przesłanie np. podpis weksla, cesja polisy etc jest wyznaczony termin.

Cav

Pionier e-mobilności
Po podpisaniu umowy raczej już nie obowiązują terminy dotyczące poprawek we wniosku.
Przeczytaj co masz/będziesz miał w umowie - może ona wprowadza nowe terminy na zabezpieczenia.
Ale nie sądzę.

Jusand

Posiadacz elektryka
Hej, a jaki podpis kwalifikowany polecacie? Bo przeglądam forum i już zgłupiałem, Autenti widzę, że jest taki jak SimplySign za 299 zł. na rok.

Jusand

Posiadacz elektryka
Szafir - działa. Może są lepsze.
350zł/rok lub 380zł/2lata.
System NFOŚ jest chyba pod niego zrobiony (instrukcja obsługi jest do Szafira).
Dzięki, właśnie chodzi mi o taki co nie będzie problemu z tym "kochanym" funduszem.

Najnowsze dyskusje