Chyba się zgadzało, bo w kolejnym kroku przysłali weksel do podpisania.Napiszą Ci w mailu.
Najpierw wyślą umowę, którą musisz podpisać (podpisem kwalifikowanym) i odesłać.
Potem napisali, że chcą cesję ubezpieczenia.
Wysłałem, czekam na odpowiedź czy się zgadza.
Kolejne kroki mają opisać w kolejnym mailu.
Oczywiście, przeczytaj wątek, choćby kilka stron od końca.Jeszcze takie pytanie, po otrzymaniu statusu w funduszu po pozytywnej ocenie formalnej, wymagane są kolejne dokumenty,
Czytałem, może źle to sformułowałem. Pytanie dotyczyło nie tego czy są jakieś dodatkowe dokumenty wymagane, tylko czy nadal na wykonanie i przesłanie np. podpis weksla, cesja polisy etc jest wyznaczony termin.Oczywiście, przeczytaj wątek, choćby kilka stron od końca.
Szafir - działa.Hej, a jaki podpis kwalifikowany polecacie? Bo przeglądam forum i już zgłupiałem, Autenti widzę, że jest taki jak SimplySign za 299 zł. na rok.
Dzięki, właśnie chodzi mi o taki co nie będzie problemu z tym "kochanym" funduszem.Szafir - działa. Może są lepsze.
350zł/rok lub 380zł/2lata.
System NFOŚ jest chyba pod niego zrobiony (instrukcja obsługi jest do Szafira).Podpis elektroniczny Szafir
www.elektronicznypodpis.pl
Jednorazowy z banku.Hej, a jaki podpis kwalifikowany polecacie? Bo przeglądam forum i już zgłupiałem, Autenti widzę, że jest taki jak SimplySign za 299 zł. na rok.