Podpisanie umowy w programie Mój elektrykA maila jak zatytułowali?
Podpisanie umowy w programie Mój elektrykA maila jak zatytułowali?
Tak, tylko żeby jeszcze działało.Czyli mogli wreszcie w pełni odkorkować system i już będzie inna ścieżka.
mSzafir też powinien być dobry, zgodnie z poniższą instrukcją (po zainstalowaniu "wirtualnego czytnika"):Właśnie chciałem jednorazowy szafir wykorzystać, ale okazało się, że można tylko podpisać pdf. Udało mi się jedynie ściągnąć kopię umowy ze strony i podpisać pdf, ale podpisać mi się nie udało przez ich stronę. Więc pewnie pozostaje kupić certyfikat, czy mszafir też będzie dobry? Czy trzeba z czytnikiem kupować? Sorry za te pytania, ale wcześniej tego nie potrzebowałem.
Cześć, też tak miałem, a po tygodniu dostałem jeszcze jednego maila już z możliwością podpisania i wysłania. Teraz muszę ogarnąć tylko ten podpisJa mam to samo. Dostałem podpisaną umowę lecz nie mam funkcjonalności dodania podpisu. Ale burdel mają z tego co piszesz. Wyraźnie jest napisane żeby podpisać![]()
Dzięki. To czekam cierpliwie. Nie spieszy mi się 😃Cześć, też tak miałem, a po tygodniu dostałem jeszcze jednego maila już z możliwością podpisania i wysłania. Teraz muszę ogarnąć tylko ten podpis
Ja czekam w takim razie na umowę w pdf przesłaną mailem.Kupiłem mSzafir i udało mi się podpisać i wysłać przez GWD. Teraz czekam co dalej wymyślą, żeby mnie zniechęcić![]()
niestety nie, wykupiłem na 2 lata za 350 złJednorazowy?
Super, a na końcu pewnie jeszcze do wróżki i znachora.Dzięki. To czekam cierpliwie. Nie spieszy mi się 😃
Ja czekam w takim razie na umowę w pdf przesłaną mailem.
Pójdziesz jeszcze do notariusza podpisać oświadczenie o poddaniu się egzekucji ;-)