Jak tam Wasze wnioski (firmowe, bez leasingu)?

Cav

Pionier e-mobilności
Czyli mogli w międzyczasie wreszcie w pełni odkorkować system i już będzie inna ścieżka via gwd (generator wniosków).
Moja była z końcówką (podpisaniem umowy i dostarczeniem zabezpieczeń) drogą mailową.

Lupus

Posiadacz elektryka
Właśnie chciałem jednorazowy szafir wykorzystać, ale okazało się, że można tylko podpisać pdf. Udało mi się jedynie ściągnąć kopię umowy ze strony i podpisać pdf, ale podpisać mi się nie udało przez ich stronę. Więc pewnie pozostaje kupić certyfikat, czy mszafir też będzie dobry? Czy trzeba z czytnikiem kupować? Sorry za te pytania, ale wcześniej tego nie potrzebowałem.
mSzafir też powinien być dobry, zgodnie z poniższą instrukcją (po zainstalowaniu "wirtualnego czytnika"):

Natomiast jeśli będzie tylko PDF do podpisania (i wysłania mailem), tak jak koledzy pisali, powinien wystarczyć jednorazowy podpis.

Jusand

Posiadacz elektryka
Ja mam to samo. Dostałem podpisaną umowę lecz nie mam funkcjonalności dodania podpisu. Ale burdel mają z tego co piszesz. Wyraźnie jest napisane żeby podpisać :)
Cześć, też tak miałem, a po tygodniu dostałem jeszcze jednego maila już z możliwością podpisania i wysłania. Teraz muszę ogarnąć tylko ten podpis

Jusand

Posiadacz elektryka
Kupiłem mSzafir i udało mi się podpisać i wysłać przez GWD. Teraz czekam co dalej wymyślą, żeby mnie zniechęcić :)

Jac3k

Posiadacz elektryka
Cześć, też tak miałem, a po tygodniu dostałem jeszcze jednego maila już z możliwością podpisania i wysłania. Teraz muszę ogarnąć tylko ten podpis
Dzięki. To czekam cierpliwie. Nie spieszy mi się 😃
Kupiłem mSzafir i udało mi się podpisać i wysłać przez GWD. Teraz czekam co dalej wymyślą, żeby mnie zniechęcić :)
Ja czekam w takim razie na umowę w pdf przesłaną mailem.
Pójdziesz jeszcze do notariusza podpisać oświadczenie o poddaniu się egzekucji ;-)

Jusand

Posiadacz elektryka
Dzięki. To czekam cierpliwie. Nie spieszy mi się 😃

Ja czekam w takim razie na umowę w pdf przesłaną mailem.
Pójdziesz jeszcze do notariusza podpisać oświadczenie o poddaniu się egzekucji ;-)
Super, a na końcu pewnie jeszcze do wróżki i znachora.