Ja też podpisałem szafirem. Czekam z miesiąc na przesłanie weksli. Potem do notariusza albo nfoś je podpisać.Kupiłem mSzafir i udało mi się podpisać i wysłać przez GWD. Teraz czekam co dalej wymyślą, żeby mnie zniechęcić![]()
Ja też podpisałem szafirem. Czekam z miesiąc na przesłanie weksli. Potem do notariusza albo nfoś je podpisać.Kupiłem mSzafir i udało mi się podpisać i wysłać przez GWD. Teraz czekam co dalej wymyślą, żeby mnie zniechęcić![]()
Może się przypomnij mailem?Ja też podpisałem szafirem. Czekam z miesiąc na przesłanie weksli.
Już to zrobiłem. Mam jutro dostaćMoże się przypomnij mailem?
Mi wysłali je (też mailem) po kilku dniach od wysłania im cesji.
Ale się dopytywałem w międzyczasie, czy wszystko wcześniej było poprawne....
U mnie PZU zrobiło zapis na podstawie e-mailowej prośby bezpośrednio przed wykupieniem polisy.Jak robiliście cesje? Ubezpieczyciel sobie poradził z zadaniem na swoich drukach, czy korzystaliscie z oświadczenia które jest załącznikiem do umowy?
To akurat kolejny skandal. Dotacja wynosi 27 tys. a oni chcą cesję na wartość samochodu !(dowiedziałem się, że teraz nie mają pisać wprost jakiej kwoty dotyczy cesja):
Zrobiłem cesję na 27 tys - nie mieli uwag.To akurat kolejny skandal. Dotacja wynosi 27 tys. a oni chcą cesję na wartość samochodu !
Do mnie tak wysłał.Wydaj mi się, że NFOŚIGW nie wysyła umów za pośrednictwem e-mail w formacie pdf.
Przynajmniej w umowie "mój elektryk" jest zapis, że ewentualny przelew na podstawie tej cesji "jest ograniczony do wysokości kwoty wypłaconej dotacji".To akurat kolejny skandal. Dotacja wynosi 27 tys. a oni chcą cesję na wartość samochodu !