Ja, ale nic się jeszcze nie udało opiekun mówi, że trzeba czekać i tak czekam już rok.Czy ktoś tutaj walczy o aneks ( by otrzymać wstecznia dotacje) z Santander Consumer Multirent?
Ja, ale nic się jeszcze nie udało opiekun mówi, że trzeba czekać i tak czekam już rok.Czy ktoś tutaj walczy o aneks ( by otrzymać wstecznia dotacje) z Santander Consumer Multirent?
Ja to nawet byłbym gotowy aneksować się na inny leasing, bo i tak wyjdzie się na plus. Jak jest taka możliwość to trzeba tak zrobić, może ktoś pójdzie tą a multirent tylko straci.U mnie odpowiedzi poprzez Panel klienta, że obsługują nowych..I tak w kółko wysyłam pisma.. nic z Tego nie robią. W Bos'iu twierdzą, że nie mogą ingerować w " wew.polityke firmy"(!!!???), mimo, że to warunek dołączenia do naboru dla leasingodawcow( data poniesienia kosztów zakupu).NFOSiGW powiada,że ma pieniądze i chętnie wyplaci- ale operatorem jest BOS ( który nie ingeruje w " wew politykę firmy" choć warunki programu publikuje na swojej stronie jako warunki uczestnictwa w programumie dla leasingodawcow)... normalnie plebiscyt niekompermtencji. Zastanawiam się czy jest jakaś instytucja która może tych dylematów "za ucho wytargac". UOKiK zajmuje się indywidualnumtmi...a przedsiębiorcy do kogo mogą się zwrócić o arbitraż?
Jestes w staniu udostepnic taki wniosek?Dziś kolejny raz wyślę wniosek o umożliwienie wstecznie dotacji... nawet jeśli odp negatywna- może zmęczą ich te wnioski, żeby zrobili coś więcej w robocie niż tylko kawę.zachecam pozostałych oczekujących do podobnych działań by
"pomęczyć materiał", może się zreflektuja i zrobią coś ponad minimum swoich kompetencji
Zwracam się z prośbą o aneksowanie umowy umożliwiającej przystąpienieJestes w staniu udostepnic taki wniosek?
Wysyłasz to przez panel czy na jakis specialny adres e-mailowy?Zwracam się z prośbą o aneksowanie umowy umożliwiającej przystąpienie
do programu wsparcia „Mój Elektryk” . Zgodnie z założeniami programu
wsparcia „Mój elektryk” spełniam wszystkie kryteria takie jak: zakup
„zero-emisyjnego” auta elektrycznego finansowanego drogą leasingu,
pojazd fabrycznie nowy( do 50 km przebiegu) data zawarcia umowy
leasingowej po 8 września 2021(W ramach programu Bank Ochrony
Środowiska S.A. udziela dopłat do leasingu samochodów zeroemisyjnych
-w tym elektrycznych ze środków powierzonych przez NFOŚiGW, zgodnie z
umową zawartą z Funduszem 8 września 2021 r. ) Zgodnie z informacjami
Bank Santander Consumer Multirent Sp. z o.o. zawarł umowę z BOŚ o
współpracy z programem 11 stycznia 2022. Aneksowanie umowy
umożliwiające złożenie wniosku o należną dotację jest zgodne z
kryteriami programu ( przede wszystkim okresu kwalifikowania).