chewbacca
Posiadacz elektryka
A tak z ciekawości to co daje w tym przypadku wymiana na SSD? Całe menu odtwarzania przestaje zamulać (Intel Atom)?W tej cenie to śmiech.
Ja z dyskiem ssd jeżdżę od roku i kosztował podobnie tyle że w pln. 😀
A tak z ciekawości to co daje w tym przypadku wymiana na SSD? Całe menu odtwarzania przestaje zamulać (Intel Atom)?W tej cenie to śmiech.
Ja z dyskiem ssd jeżdżę od roku i kosztował podobnie tyle że w pln. 😀
nicA tak z ciekawości to co daje w tym przypadku wymiana na SSD? Całe menu odtwarzania przestaje zamulać (Intel Atom)?
To co podał Michał + mam zrobione 2 partycję i na tej drugiej mniejszej np. 20GB są MP3.A tak z ciekawości to co daje w tym przypadku wymiana na SSD? Całe menu odtwarzania przestaje zamulać (Intel Atom)?
No no, nie dopisałem ale chodziło mi o menu odtwarzania/odtwarzanie filmów z wartownika. Strasznie to u mnie tnie... Pomyślałem, że może SSD ma większą prędkość odczytu i będzie to działać sprawniej ale to chyba nie tu jest pies pogrzebany...nicmniejsza szansa na padnięcie pamięci przy zapisywaniu / odczycie filmów z wartonika / rejestratora, bo to jest używane tylko tam
To jakie masz te partycje zrobione?
😥😥😥😥😥😥😥chcę Steam'a!!!! 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲Nie znam sie na grach ale Steam w X robi dodatkową, bo proponuję chyba 64gb sformatować pod siebie