Bronek
Pionier e-mobilności
Ja w Trójce a teraz syn ma Disneya a w Xie juz nie mam😥😥😥😥😥😥😥chcę Steam'a!!!! 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Ja w Trójce a teraz syn ma Disneya a w Xie juz nie mam😥😥😥😥😥😥😥chcę Steam'a!!!! 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Też chcę Disney'a!!!!😭😭😭😭😭😭Ja w Trójce a teraz syn mają Disneya a w Xie juz nie mam
I jeszcze sa ulubieńcy Muska . Jak miałem Trójkę z Niemiec z 2019 r to Disneya dali .czy mam rozumieć że posiadając dostęp premium są różnice w dostępie do portali streamingowych pomiędzy 3,Y,X ?
w naszym regionie po oficjalnym wejściu Disneya, Tesla wciąż nie uruchomiła aplikacji w systemie (Tesla dodała obsługę Disneya parę miesięcy wcześniej). A Steam jest obecnie dostępny w nowych S i X'ach ze względu na moc obliczeniową, większą niż w 3 i Y'ach. Niemniej jednak wciąż liczę, że w samochodach z AMD będzie można mniej wymagające gry uruchomić 😁😂🤣😂czy mam rozumieć że posiadając dostęp premium są różnice w dostępie do portali streamingowych pomiędzy 3,Y,X ?
platforma do gier komputerowych (tak w skrócie)Tak się nieśmiało zapytam,🤭
co to jest ten Steam, bo mi się to z kuchenką parową kojarzy…? 🤔
Kup sobie x to będziesz miał steam😥😥😥😥😥😥😥chcę Steam'a!!!! 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
mmm po taniości niech ci będzie no ale nie dowiedziałem się co w tych "budżetowych" modelach 3 i Y jest. Możesz napisać z czego będę mógł skorzystać podczas ładowania ?Kup sobie x to będziesz miał steam
kupiłes sobie po taniości trójkę to nie płacz