Tompor

Zadomawiam się
Jak kupowałem Sorento III to chciałem w rozliczeniu oddać Sorento II. No wycena była rewelacyjna dokąd nie podpisałem zamówienia. Potem cena drastycznie spadła. Potem cię mają, ale ja miałem kasę i pokazałem gdzie się zgina dziób pingwina. Na wolnym rynku sprzedałem lepiej. Nie liczcie, że cena odkupu będzie atrakcyjna.

Cav

Pionier e-mobilności
To normalna procedura postępowania i nie trzeba tego mieć w umowie. Ale tutaj chodzi o cenę odkupu. Ona zwykle jest mocno zaniżona. Z tym, że jak mieli promocję, że przy odkupie spaliniaka jest dodatkowy rabat, to zsumowanie tego rabatu i zaniżonej ceny odkupu dawało mniej więcej cenę rynkową auta, którego się pozbywałeś.
O ile auto było tanie i chodliwe.
W przypadku odkupu elektryka potrafili zaniżyć i o kilkadziesiąt tysięcy.

Cav

Pionier e-mobilności
Jak kupowałem Sorento III to chciałem w rozliczeniu oddać Sorento II. No wycena była rewelacyjna dokąd nie podpisałem zamówienia. Potem cena drastycznie spadła. Potem cię mają,
Ja tak kiedyś kupowałem Peugeota 3008.
Po takim manewrze podziękowałem za współpracę i poprosiłem o zwrot zaliczki.....

Cav

Pionier e-mobilności
Czyli całość bez sensu.
Inaczej nie mogłoby wyjść różnice rzędu 50 km pomiędzy Soulem a Niro i Koną z praktycznie tak samymym napędem i baterią.

marekkraj

Zadomawiam się
Odebrałem moje Niro EV wersja M+Smart czyli aktualnie wersja M i jestem zaskoczony brakiem nawiewu na tylnie siedzenia...
Oraz mam kłopot z czujnikami TPMS. Kupiłem komplet felg oraz oryginalne czujniki TPMS nr D4F40AK990 i samochód cały czas pokazuje błąd czujników. Czy ktoś ma wiedzę czy te czujniki są do Niro EV?

Mariano

Nowy na Forum
Odebrałem moje Niro EV wersja M+Smart czyli aktualnie wersja M i jestem zaskoczony brakiem nawiewu na tylnie siedzenia...
Oraz mam kłopot z czujnikami TPMS. Kupiłem komplet felg oraz oryginalne czujniki TPMS nr D4F40AK990 i samochód cały czas pokazuje błąd czujników. Czy ktoś ma wiedzę czy te czujniki są do Niro
Gratuluję odbioru!!!!
Kiedy zamawiana? I czy z planu produkcyjnego?

U mnie dzisiaj mija 9 miesięcy od zamówienia i info na piątek, że jeszcze nie wyprodukowana.... I nie ma w planach produkcyjnych :(