krzyss
Pionier e-mobilności
Ale wlasnie Grzesiek byl daleko od PL, a jak wrocil to opcja w aplikacji znikła
Ale wlasnie Grzesiek byl daleko od PL, a jak wrocil to opcja w aplikacji znikła
Według mnie gdyby tylko to z jakim adresem IP telefon wyjdzie na świat wpływało na dostępność takiej opcji, to zapięcie VPN'a dawałoby taki sam efekt (no chyba, że Grzesiek zmienił lokalizację w telefonie). A jak później @ciastek zauważył, opcję tę mieli nieliczni szczęśliwcy (według tego co napisało notateslaapp).Ale wlasnie Grzesiek byl daleko od PL, a jak wrocil to opcja w aplikacji znikła![]()
Wygląda na to, że nie - tu jest wątek o tym: https://teslamotorsclub.com/tmc/thr...fit-a-car-with-performance-big-brakes.185462/Drodzy, czy do TM3P (2022, ale to pewnie bez znaczenia) można bezpiecznie zamontować koła Aero 18"? Nie znalazłem nigdzie jednoznacznego potwierdzenia i nie wiem czy zaciski "zmieszczą się" w feldze. Ktoś próbował?
Tylko niektóre 18" pasują do PDrodzy, czy do TM3P (2022, ale to pewnie bez znaczenia) można bezpiecznie zamontować koła Aero 18"? Nie znalazłem nigdzie jednoznacznego potwierdzenia i nie wiem czy zaciski "zmieszczą się" w feldze. Ktoś próbował?
Udaje Ci się podłączyć innymi urządzeniami? Znając iPhone, to trzeba włączyć jakiś tryb pozwalający na dołączanie nowych urządzeń innych niż apple.auto nie chce łączyć z hotspotem iPhona.
Dostaje taki komunikat. Wiecie jak rozwiązać problem?
Tak, laptop na WIN łączy sie bez problemuUdaje Ci się podłączyć innymi urządzeniami? Znając iPhone, to trzeba włączyć jakiś tryb pozwalający na dołączanie nowych urządzeń innych niż apple.
a w ustawieniach masz włączone "maksymalna zgodność"? Może to pomoże, jeżeli nie to polecam restartauto nie chce łączyć z hotspotem iPhona.
Dostaje taki komunikat. Wiecie jak rozwiązać problem?