Po prostu mają być realistyczne oczekiwania, wtedy będzie zadowolenie z tego co ten samochód ma zagrzebiście.Panowie, trochę więcej dystansu do siebie i do swoich samochodów
Kolega skupia się na wadach samochodu, jak kogoś boli serce ("o nie, teraz będę widział wady, których nie widziałem") to niech nie czyta tego wątku i tylePolecam @Michal założyć wątek pt. "Tesla - całujmy klamki, nadchodzi zbawienie świata" i tam można wychwalać świętą Teslę pod niebiosa
Każdy będzie miał coś dla siebie.
Mimo krytycznych uwag, sam oczekuję na samochód. I nie mam problemu z tym, że się kolega trochę nad nim znęca, dzięki temu wiem na co zwrócić uwagę przy odbiorze.
Bo prasa i niektóre osoby z YT ciągłe porównują Teslę do samochodów luksusowych, albo wyopuklają tylko dobre rzeczy. Tesla nawet może wyrzucić referral program za nagrania na YT. Także mamy bias, czyli wykrzywienie informacji w przestrzeni publicznej.
Tu wątek sprowadza na ziemię, ale też nie jest pozbawiony biasu, ponieważ niezadowolone osoby więcej udzielają niż zadowolone. Niektórym to boli, niektórych drażni, ale nikt nie wymusza czytać. No i obrażać też nie warto, wszyscy w to weszliśmy, wspieramy elektromobilność swoimi portfelami i jeszcze nikt nie zrzekł samochodu jak widzę.
PS: klamki drzwi lub milimetr wprawo na dachu mi nie obchodzą, nawet nie uważam za wadę jako taką. Zobaczymy jak w samochodach z Szanchaju lub z Berlinu.